You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Част от мен“ започва с катастрофа и невъзможен избор

„Част от мен“ започва с катастрофа и невъзможен избор

„Част от мен“ започва с катастрофа, едно бедно момиче е принудено да роди чуждо дете

Новия хитов сериал „Част от мен“ разказва драматичната история на Елиф и Дефне—две жени, които по волята на съдбата са принудени да споделят един живот. Защо едно младо момиче се съгласява да стане сурогатна майка и да роди дете от напълно непознат мъж и има ли право да поиска да задържи детето си, след като го е обещало на друг?

Историята започва преди седем години с жесток семеен скандал. Младата Дефне е разярена и сърдита на съпруга си, качва се в колата, потегля и катастрофира. При инцидента губи бебето и шанса да роди втори път.

chast ot men

В наши дни, действието се развива в Антакия, южна Турция. Семейство Йорухан все още не се е сдобило с първото си внуче и свекървата негодува, че след седем години брак, най-големия й син Караман и съпругата му Дефне още нямат дете. По време на официалния обяд съпругът й Зия бей обява сина си за свой наследник и в компанията. Новината разстройва братът на Караман Якуб, който се е надявал да получи своя дял.

Историята се заплита, когато в градината с наровете Дефне среща Елиф — красива девойка от селото, дошла да се скрие от набезите на Максут—младеж влюбен в нея, който заема голяма сума пари на баща й, за да я принуди да се омъжи за него. Срещата на двете момичета е съдбоносна.

Няколко дни по-късно Караман и Керем / племенникът на агата/ са поканени на сватбено тържество, на което присъства и Елиф. По време на празника Керем хлътва по момичето, а Максут я заплашва, че няма да принадлежи на друг. Без да подозира, че ще се окаже в центъра на още по-заплетен любовен многоъгълник, Елиф се хваща на сватбените хора до Караман. Той не я забелязва в първия момент, но тази им първа среща е съдбовна.

Бащата на Елиф и Максут й съобщават, че са уредили сватбата й с лихваря, при което тя отказва да се омъжи за него. Баща й я удря, а бъдещият зет вади пистолет и я заплашва. В суматохата нахлуват Караман и Керем, които спасяват момичето. Като местен ага Караман решава да разследва случая. Елиф е затворена в дома си, а баща й посяга и на съпругата си. За да я защити майка й го удря, но неволно го убива.

Драмите в дома на Караман и Дефне в „Част от мен“ продължават. Свекървата настоява за дете и с неудоволствие научава, че снаха й предлага да наеме жена, която да износи бебето. Киймет приема, но при условие, че тя избере жената, която ще роди внука й. Двете се съгласяват и съобщават на Караман за плана си.

chast 2
След убийството на баща си Елиф, майка й и сестра й бягат, но са задържани от полицията. Майката на момичето е обвинена в убийство, а сестра й получава сърдечна криза. Отчаяна и в безизходица Елиф се връща в Антакия, където се среща с Халил—приятел на семейството. Той предлага защита в семейството на Караман, които я посрещат в Истанбул и я настаняват в семейната си вила.
В същото време Керем отново среща девойката и признава на чичо си, че е влюбен в нея. Научила за драматичната история на Елиф, Киймет пък решава да я използва за своите цели. Тя й предлага да износи детето на Дефне и Караман, а в замяна ще получи помощ от семейството и ще спаси близките си. Отчаяната млада жена приема, без да предположи какъв обрат ще настъпи в живота й…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!