You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Част от мен” започва след финала на „Твоят мой живот” (Историята в аванс)

„Част от мен” започва след финала на „Твоят мой живот” (Историята в аванс)

„Част от мен” връща на екран познати любимци на зрителите у нас

„Част от мен” е новият хитов сериал, който ще бъде излъчен веднага след финала на „Твоят мой живот” – сезон 1, научи woman-onthe-top.net. Историята с разменените момичета и невъзможната любов на родителите им все още се снима, но краят на първата й част за зрителите ще настъпи още следващата седмица.

На мястото на романса, който свързва Джихан и Гюлсерен, ще бъде излъчена поредната хитова история от южната ни съседка. Сериалът „Част от мен” е по-известен във форумите с оригиналното си, далеч по-романтично заглавие „Денят, в който е написана съдбата ми” (Kaderimin Yazildigi Gun). Първият епизод (от общо 50 оригинални) ще видите на 18 февруари, разказват от serialiofbg.eu. В поредицата ще видите стари любимци като Йозджан Дениз (партньорът на Нургюл Йешилчай в „Имението с лозите“), Хатидже Шендил („Дила“) и Бегюм Кютюк Яшароолу („Чучулигата“).

Част от мен: Драма, която естествено се свързва с "Твоят мой живот"
Част от мен: Драма, която естествено се свързва с „Твоят мой живот“

Историята не напразно е свързвана с „Твоят мой живот” – има любовна история между бедна жена, неполучила закрила в живота и богат мъже, който иска да избяга от суетата на фалшивия си живот. Свързва ги едно дете – малко чудо, плод на модерната медицина.

В „Част от мен” ще проследите премеждията на селско момиче, израснало в традиционно семейство – строг баща, майка и сестра. В родния Хатай работи на полето с нарове, собственост на холдинг „Юрокхан“. Империята принадлежи на Кахраман Юрокхан. Той би трябвало да има всичко, но болката му е катастрофата на съпругата му Дефне, която ги оставя без рожби.

Докато богатите свекъри напразно очакват първороден внук, който да наследи семейното имане, на село бащата на Елиф иска да я даде на Максут – ужасен човек, от когото дъщеря му се ужасява. В отчаян опит да я ожени, опитва да я удуши, тогава майка й го удря с камък и той умира.

За да избягат от закона, останалите сами жени отиват в Истанбул. Там полицията залавя Султан, сестрата на Елиф получава криза и се налага спешно да бъде оперирана. Свекървата на Дефне се възползва от отчаянието на момичето и й предлага сделка – огромна сума пари и помощ, за да стане сурогатна майка за внука й.

Твърде сложен любовен триъгълник
Твърде сложен любовен триъгълник

Елиф приема, но без да знае какво в действителност върши Къймет. Сурогатното майчинство се оказва съвсем истинско, което свързва нейният живот с този на Кахраман. Това е само началото на една много сложна любовна история с непредвидим финал – не пропускайте вълнуващото начало на „Част от мен” – веднага след финала на „Твоят мой живот” – сезон Първи!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!