You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Cherchez la femme! Възходът на новото българското кино: Родните красавици, които превзеха ефира

Cherchez la femme! Възходът на новото българското кино: Родните красавици, които превзеха ефира

Българското кино бележи възход, а ние правим реверанс пред някои от най-талантливите млади актриси

От създаването на сериала „Стъклен дом“ изминаха почти 10 години, а успехът му даде кураж на много български кинодейци да създадат свои собствени проекти. Заслуга за успеха на продукции като „Столичани в повече“, „Откраднат живот“, „Скъпи наследници“, „Стъклен дом“, „7 часа разлика“, „Домашен арест“, „Връзки“ и много други, има и актьорския състав. Днес правим реверанс на новото поколение талантливи актриси, които превзеха ефира и сърцата на зрителите. Ето кои са красавиците, които спечелиха сърцата на публиката и се наредиха сред най-обещаващите млади звезди на родното българско кино.

Радина Думанян - една от най-новите зведни на модерното българско кино сн. Интернет
Радина Думанян – една от най-новите зведни на модерното българско кино сн. Интернет

Радина Думанян

Тя изгря като доктор Биляна Захариева в поредицата „Откраднат живот“. Младата актриса бързо спечели сърцата на зрителите, докато си партнираше с Алекс Алексиев в първите два сезона. Отново имахме удоволствието да я видим за кратко на финала на четвърти сезон на поредицата. За съжаление на много зрители, Радина избра театъра пред киното и се изявява предимно на театрална сцена. Въпреки това ние не губим надежда да я видим и в друг сериал.

Дария Симеонова - чаровницата, която спечели сърцата на всички. сн. Интернет
Дария Симеонова – чаровницата, която спечели сърцата на всички. сн. Интернет

Дария Симеонова

За първи път я видяхме във филма „11А“, където играеше възпитаничка на Яна Маринова, заедно с Ралица Паскалева. Двете актриси отново си партнират в хитовия медицински сериал на Нова телевизия, а екранната Наталия спечели сърцата на зрителите още от първия миг. С развитието на характера й, зрителите се влюбиха в нея. За съжаление, в началото на четвърти сезон Дария изчезна за известно време от ефира, но се завърна и до края на четвърти сезон отново спечели всички.

Диана Димитрова - още една талантлива актриса, чийто талант тепърва ще се разгръща сн. Фейсбук
Диана Димитрова – още една талантлива актриса, чийто талант тепърва ще се разгръща сн. Фейсбук

Диана Димитрова

Българската Жулиет Бинош, както я нарича Джак Елис, е истинска фурия и то не само в болница „Свети Кирил“. Чаровната актриса е сравнително непозната като лице за широката публика — докато не влиза в сериала „Откраднат живот“. Ролята й на самоотвержената доктор Огнянова й спечелва симпатиите на зрителите. И за кратко време се превръща в една от най-харесваните български актриси.

Младата кинозвезда обаче има и други таланти — пише детски книжки, рисува картини и обожава животните. Свободен дух по душа, тя предпочита сама да избира ролите си, както в театъра, така и в киното. И е също толкова свободюлива и в живота — досега нито един мъж, освен котарака й Врубел, не е успял да спечели ръката й.

Ралица Паскалева - умна, красива, талантлива сн. Инстаграм
Ралица Паскалева – умна, красива, талантлива сн. Инстаграм

Ралица Паскалева

Още една талантлива актриса, която ни спечели още с ролята си в „11 А“. Младата звезда бе забележителна в образа на тийнейджърка — бунтарка. В „Откраднат живот“ тя влезе в ролята на д-р Галя Стилянова — млада лекарка, която в началото на филма изглеждаше като амбициозна кариеристка, но постепенно се превърна в една от главните героини и отличен ръководител на АГ — отделението на „Свети Кирил“. Красивата Ралица се радва на успехи не само в професионален, но и в личен план. От няколко седмици красавицата е сгодена за волейболиста Теодор Салпаров. И вече дори мечтае за деца.

Боряна Братоева - още една млада надежда на киното сн. Интернет
Боряна Братоева – още една млада надежда на киното сн. Интернет

Боряна Братоева

Помним я като Мая от „7 часа разлика“. Ролята на младо момиче с объркан живот, която преживява кошмарно нападение е предизвикателство и за най-опитните актриси, но младата Боряна се справя перфектно с това си въплъщение. И до днес много зрители я разпознават като едно от култовите лица от продукцията. За разлика от героинята си обаче, Боряна е израснала в голямо и щастливо семейство, между правото и изкуството. Младата актриса избира театъра за себе си, а от две години може да бъде видяна главно на Пловдивска сцена, където е на щат.
А ние тайно се надяваме да я видим и в други телевизионни проекти за малкия екран, след „7 часа разлика“.

Рая Пеева - бунтарката, с голямо сърце и необикновен живот сн. Интернет
Рая Пеева – бунтарката, с голямо сърце и необикновен живот сн. Интернет

Рая Пеева

Помним я като Блондинката от „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“. Съвсем скоро обаче предстои да я видим и в драмата на Би Ти Ви „Скъпи наследници“. Младата актриса получила покана да играе във филма още преди да я приемат в НАТФИЗ. Тя определя себе си като луда глава, с нестандартно мислене, която обича предизвикателствата. Нямаме търпение да я видим и в новия сериал.

Даяна Ханджиева - новата звезда от "Скъпи наследници" сн. Flickr
Даяна Ханджиева – новата звезда от „Скъпи наследници“ сн. Flickr

Даяна Ханджиева

Едва ли си спомняте милото тъмнокосо момиче, което се изявяваше за кратко във „Фамилията“. Даяна Ханджиева е сравнително непозната за широката българска публика. Младата актриса обаче има ключова роля в най-новата продукция на Би Ти Ви. Младата красавица гостува и в шоуто „MasterChef“, но не като кулинар, а като гост — звезда. За нея Орлин Павлов казва „Тя е съвсем непозната за зрителите, но прави страхотна роля“. Ние от друга страна нямаме търпение да видим най-новото попълнение в плеядата прохождащи млади звезди на новото българско кино.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!