You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Черна любов: Сериал, номиниран за Emmy с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

Черна любов: Сериал, номиниран за Emmy с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

В новият топ сериал „Черна любов” ще видите познатата среща между невъзможната мечта и съдбата

За истинската любов и невъзможните мечти ще ви разкажат стари любимци в новата поредица на Diema Family. Топ сериалът „Черна любов“ с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл може да бъде гледан, дублиран на български от 20 ноември в 20 часа. В него зрителите ще видят не само любимите си суперзвезди, но и история, която първа сред турските сериали “ е номинирана за най-престижните телевизионни награди Emmy. Дали ще я получи награда за теленовела – ще се разбере в деня на дебюта на сериала по българска телевизия.

В „Черна любов“ Бурак Йозчивит прави поредна знакова роля в кариерата си. Запомнихме го като Бали бей от „Великолепният век“, беше част от поредицата „Малки тайни“, която роди куп мегазвезди, но за родния зрител той е най-обичан както Кямран от „Чучулигата“. Поредицата по романа на Решат Нури му е скъпа. Там той се изяви като продуцент, но се срещна с бъдещата си съпруга – Фахрие Евджен.

Любимата му в „Черна любов“ е Неслихан Атагюл. Най-преуспялото дете-звезда на турските поредици изгря с „Листопад” и се наложи да порасне бързо. И тя като екранния си партньор пренесе романс от сериала в живота. Тя се влюби и омъжи за младежа, с когото изиграха главните роли в „Двете лица на „Истанбул“ – Кадир Доулу.

Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл влизат в ролите на Кемал и Нихан за „Черна любов”. Той е рожба на скромно семейство, тя – част от елита. Не би трябвало, но се влюбват. Връзката им изглежда обречена, особено, когато я омъжват за друг. Бедният студент по минно инженерство напуска града и двамата поемат по собствен път. След години животът ги среща отново и тогава ясно разбират, че любовта им е писана да просъществува.
сериалът "Черна любов" с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл може да бъде гледан
Проектът, в който участват и Зерин Текиндор, Каан Урганджъоглу и Хазал Филиз Кючюккьоше печели куп награди и в родината, и по света. Режисьорът му – Хилал Сарал е известен и у нас. Негово дело са, например, „Пепел от рози“ и „Забраненият плод“.
Бъдете с нас, за да споделите красивата история на Нихан и Кемал в „Черна любов“.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!