You are here
Home > Lifestyle > Честито! Деси Банова каза „Да“ на Росен Плевнелиев

Честито! Деси Банова каза „Да“ на Росен Плевнелиев

Деси Банова откри щастието в лицето на президента Росен Плевнелиев

Една от най-популярните двойки у нас — бившия президент на България Росен Плевнелиев и синоптичката на Нова телевизия Деси Банова се сгодиха. Новината бе потвърдена рано тази сутрин в предаването „На Кафе“.

Водещата Гала побърза да потвърди новината, като лично попита Деси Банова относно мълвата, че вече е сгодена. След кратко мълчание чаровната синоптичка официално потвърди новината.

Деси Банова и Росен Плевнелиев се сгодиха
Деси Банова и Росен Плевнелиев се сгодиха сн. „На кафе“, Нова телевизия

„Бих искала да запазя подробностите за себе си.Ще кажа само, че предложението бе изключително романтично и се състоя преди няколко месеца по време на едно от пътуванията ни до Виена“. Това сподели с широка усмивка Деси Банова. Тя разкри също така, че семейството й отдавна е било наясно с намеренията на президента Плевнелиев и изключително много се радват за нея.

„Представям си красива, нетрадиционна сватба с много гости и приятели, но далеч от медиите“, категорична бе Деси Банова. Синоптичката на Нова телевизия отказа да разкрие повече подробности за личния си живот, с мотива, че това е специален за нея момент, който би желала да запази за себе си.

Росен Плевнелиев и Деси Банова споделиха, че са заедно през ноември миналата година. Отново в „На кафе“, пред Гала, те признаха, че имат връзка, а бившия държавен глава не скри, че намеренията му са сериозни. Само няколко седмици по-късно той предложи брак на звездата на Нова телевизия с елегантен пръстен с диамант.

Засега двойката не е коментирала къде ще се състои сватбата, нито имат ли предвид конкретна дата. Синоптичката бе категорична, че предпочита да запази в тайна подробностите около предстоящата сватба. Повече за годежа може да видите във видеото по-долу.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!