You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Фериде и Камран развалят годежа – стават жертва на Нериман и Селим

Чучулигата: Фериде и Камран развалят годежа – стават жертва на Нериман и Селим

Чучулигата едва не загива заради коварния Селим, отново Кемран е до нея в болестта й

Чучулигата още не може да свикне с мисълта, че вече е сгодена за мъжа, когото обича от цял живот. Бесиме не спира дая притиска с напомняне да се държи както подобава. Мюневер посещава Валез. Казва й, че Камран всяка вечер е при Нериман, за да уязвят Чучулигата. Бесиме тайно оставя покупки на прага на дъщеря си. Неджмие се разкайва за отношението към майка си.

Камран споделя с баща си какво преживява в болниците. Фериде е бясна, че Камран се е разбрал с директорката да не нощува в пансиона. Мюневер лъже Камран,че господарката й е направила опит за самоубийство. Валез създава интрига, а Мари иска да защити Фериде и се сбива с нея.

Неджмие придумва Селим да не освободи Левент.
Бесиме е щастлива, когато Мюжгян и Иса идват от Текирдаг. Братовчедката на Чучулигата и Камран отново е душеприказчик на влюбените. Камран споделя с Фериде, че не е нущувал у дома си. Сейфетин дава много пари на Нериман, за да се отърве от нея.
calikusu-15-1_640
Камран изненадва Чучулигата с романтична вечеря. Двамата прекарват вълшебни часове романтика, но червилото на ризата на Камран разрушава всичко. В утрото на годежа гостите им разбират, че празник няма да има.

Чучулигата и Камран отново се разделят
Чучулигата и Камран отново се разделят

Сейфетин отпраща гостите, Камран отива в кръчмата, а Фериде се прибира в пансиона. Чучулигата поема вината за разваления годеж. Припада в ръцете на приятелките си. Оказва се сериозно болна, но не иска Селим да я лекува.
chuchukigata 2
Бесиме е съсипана от ударите на съдбата. Селим прави всичко, за да страда Фериде и да подлуди Камран. Покуденият доктор остава цяла нощ до любимата си, за да се грижи за нея. Фериде се излекува и се прибира у дома. Бесиме има нов план да събере влюбените. Пред смаяния поглед на Чучулигата претендентките за ръката на Камран прииждат в дома му.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!