You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Фериде признава любовта към Камран, Селим заплита нова интрига

Чучулигата: Фериде признава любовта към Камран, Селим заплита нова интрига

Чучулигата разкрива подлите планове на Левент и Нериман, Камран й признава любовта си

Неочаквани обрати в Чучулигата преобръщат света на героите. Кадията разкрива пред Сейфетин за номерата на Левент и Нериман, които са се опитали да навредят на племенницата му. Мари от своя страна също научава подробности за пъкления план и го разкрива на Фериде. В разговор със Селим тя настоява, той да напусне живота й и го отхвърля, но Камран чува част от разговора и си прави грешни заключения.

Той отблъсква любовта на Фериде и отказва да приеме обясненията й. В същото време Нериман се опитва да го спечели отново, но удря на камък. Камран разваля годежа си с нея и отказва сватбата.

Селим от своя страна продължава да търси начин, за да се обвърже с Фериде, представяйки се за жертва на болните й амбиции. Чучулигата се опитва да го изобличи пред Камран, молейки Мари да потвърди думите й, но и тя я предава. Разтърсена от случилото се, младата жена изключително тежко преживява предателството и се затваря в себе си.

Чучулигата: Камран и Фериде най-накрая признават любовта си
Чучулигата: Камран и Фериде най-накрая признават любовта си

Сейфетин моли Камран да не отхвърля любовта си към Чучулигата и му разкрива истинското лице на Нериман и Неджимие. Съкрушен, младият мъж моли за прошка Фериде, но тя го отблъсква.

chuchuliga 45
Заради неочакваното й напускане от пансиона без разрешение, Чучулигата е наказана. В същото време семейството й я е отхвърлило и по време на ваканцията отказват да я приберат у дома си. Бесиме тежко преживява загубата на любимата си племенница, но малко по малко осъзнава какво чудовище е собствената й дъщеря, когато тя е принудена от брат си и баща си, да разкрие своето участие в интригите срещу братовчедка си.

chuchcligata r

Лъже домашните си, че е бременна от Селим, за да запази годежа, но Камран и Сейфетин побесняват и развалят сватбата. Бесиме се разкайва за делата и думите си спрямо Фериде и моли Камран да я върне у дома.

Чучулигата отказва да приеме извиненията на Камран и молбите му за прошка и планира да замине при леля си в Текирдаг. Тя залага златния пръстен на майка си за билет до там. Камран научава и откупува пръстена и билет за същия параход. Въпреки че по време на пътуването прави всичко, за да накара любимата си да му прости,тя е непреклонна.

Селим и Нериман отново обединяват сили, в желанието си да разделят Камран и Фериде. И двамата са водени вече не от любов, а от жажда за отмъщение. Селим връща пръстена на Неджимие, но тя прави опит за самоубийство, поради което семейството е принудено да благослови брака им.

В Текирдаг Фериде не признава на леля си, че дошла с Камран, който прекарва вечерта вън от дома. По-късно е посрещнат като скъп гост, а по време на разговора с леля си, научава, че тя планира да сгоди Фериде за друг.

chuchuliga

Докато се разхожда на другия ден, Чучулигата е заговорена от непознат млад мъж. Вечерта с изненада научава, че това е Иса—човекът, който според леля й е подходящ за неин съпруг.

В същото време Селим и Нериман научават за отплаването на Фериде и Камран и кроят нова интрига. Двамата заминават за Текирдаг, където Селим заблуждава Нериман, че ще спечели отново Камран. И двамата обаче удрят на камък—малко преди пристигането им, докторът най-накрая е успял да накара Фериде да признае любовта си към него. Той е щастлив, но тя продължава да се съмнява в неговите чувства.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!