You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Камран спасява Фериде от бесилото, Селим готви нов капан

Чучулигата: Камран спасява Фериде от бесилото, Селим готви нов капан

В Чучулигата Камран успява да спаси Фериде, но Нериман не спира с интригите

Тази седмица големи перипетии очакват героите от Чучулигата. Камран успява да научи от Джемшит къде Селим е затворил любимата му. Фериде отчаяно се моли на похитителя си да я пусне, но без успех. Отчаяна, младата жена решава да посегне на живота си и да се самоубие.

Камран стига до изоставената къща тъкмо навреме, за да види как Фериде си слага въжето на шията. Селим го залавя и го напада. Докато се бият, Чучулигата увисва на въжето и започва да се задушава. Камран прекратява боя и се втурва да й помогне. През това време Селим се възползва, за да избяга.

chuculiga

Напрежение има и в дома на Камран. Неджмие признава пред Мюжгян, че е бременна, както и че е заблудила родителите си за бебето. Тя й разказва, че Селим я е насилил и сега иска да махне детето. Моли я за помощ, за да абортира.
Междувременно Камран успява да спаси Фериде и я отвежда в дома си. Юсуф също тръгва по следите на младата жена и моли Джемшит да му съдейства. Селим подслушва разговора им и заплашва довереника си, затова че е издал къде укрива Чучулигата. Изнудва го да устрои капан на Камран и Юсуф с надеждата да ги убие и двамата.

Междувременно майката на Камран се опитва да разбере случило ли се е нещо между Селим и Фериде. Мюжгян отказва да разпитва братовчедка си за инцидента, а докторът е твърдо решен да се разправи със стария си враг. Сейфетин го моли да не влиза в саморазправа с него, но без резултат. В същото време беглецът се укрива в дома на Нериман. Разбива вратите на дома й и прекарва нощта там. На сутринта научава от нея, че е била задържана заради Неджимие.

chuchuligata 2

Камран и Юсуф проследяват Джемшит по пътя за оранжерията, но по пътя осъзнават, че им се готви клопка. Те успяват да се спасят от заговора на косъм, докато най-накрая откриват Селим, когато се опитва да избяга с лодка в Истанбул.

Камран го предава в полицията, откъдето малко по-късно той отново ще избяга. В същото време Неджмие прави и невъзможното, за да се отърве от бебето. Тя си купува тайно билки, с които се опитва да убие детето, но без успех. Камран научава за състоянието й, както и за обстоятелствата, при които е забременяла. Той й обещава да отгледа като свое бебето и да не каже нищо на родителите им, за да не ги наскърбят. В същото време обявява на всички да се готвят за официалния му годеж с Фериде.

Бесиме е против годежа, но докторът държа на своето. Селим от своя страна също не стои със скръстени ръце и праща съобщение до Юсуф, в което го предизвиква на бой. Младият мъж го напада, докато го извеждат от затвора, но попада в схватка с полицията. Възползвайки се от суматохата, престъпникът успява да избяга.

В нощта на годежа Нериман се опитва да го осуети и нахлува в дома на Сейфетин. Тя го лъже, че е бременна от Камран и настоява да бъде разтрогнат годежа му с Чучулигата. Сейфетин успява да я задържи да не провали празненството и я уверява, че ще реши проблема на следващия ден.

Неджмие от своя страна случайно се натъква на Селим пред дома си, докато и той се опитва да проникне в къщата и да осуети годежа. За да се отърве от него, тя го блъсва по стълбите и той губи съзнание. След края на партито разкрива пред семейството си, какво е сторила, а Камран отвежда Селим в болницата. Неджмие е арестувана, но за да спаси сестра си докторът поема вината и сам влиза в затвора. Чучулигата се намесва и се опитва да го спаси, като моли съдията да го пусне.

Гаранцията за освобождаването му обаче е непосилна като сума. И се налага семейството да продаде имението, за да го пуснат…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!