You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Камран спасява Нериман, лъсва опасния план на Азелия

Чучулигата: Камран спасява Нериман, лъсва опасния план на Азелия

Чучулигата е още в невидение и отново се доверява на годеника си

Бесиме най-после осъзнава, че се е предоверила на Азелия, което може да нарани Чучулигата. Пита я дали е познавала сина й. Младата жена отрича, но праща прислужницата си да намери Фериде. Тя заблуждава всички, че Бесиме копнее да види племенницата си. Юсуф й казва къде може да я намери – Фериде е с Камран в хижа, извън града. Дори и предлага да я заведе.
calikusu-bolum24-11
В дома на Сейфетин положението отново е напрегнато. Неджмие съобщава на баща си, че Вдовицата е окупирала стаята на брат й с намерение да роди там. Господарят на дома побеснява и прогонва натрапницата. Мюневер успява да го убеди да остане в дома. Азелия тръгва към хижата с намерение да разкрие тайната на Камран.
calikusu-bolum25-11
Юсуф споделя с Мюжгян за неочакваната гостенка. Двамата отиват да видят лелята. Възрастната жена споделя, че е направила голяма грешка. Разбират какво е намерението на Азелия. Братовчедката на Чучулигата изпраща спътника си да спре злосторницата. Юсуф не намира друг начин да спре непоправимото, освен да излъже влюбените. Твърди, че Мюжгян е тежко болна. Като разбира, че това не е вярно докторът обвинява младежа – мисли си, че иска да ги раздели с Фериде. Забранява на годеницата си да общува с него.

Нериман постъпва в болница. Прогнозите на лекарите са стряскащи – трябва да махнат плода, за да се спаси живота й. Вдовицата умолява Камран да спаси нея и детето й. Той предприема рискована стъпка, за да помогне. Научава след това, че Азелия знае тайната, която крие упорито от Чучулигата.

Тайнствената красавица си признава пред Бесиме, че е искала да разкрие на Фериде за какъв човек планира да се омъжи. Момичето изненадва леля си с посещение. Азелия обаче се смилява пред невинността й. Пред себе си обаче се кълне – в памет на сестра си да отмъсти на семейството на Камран.

Докторът трескаво търси годеницата си. Научава, че е при мнимата му спасителка. Азелия обещава да пази тайната му пред Чучулигата – дали ще го направи обаче?!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!