You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Чучулигата“: Любовната история събрала Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит в живота

„Чучулигата“: Любовната история събрала Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит в живота

Звездите от „Чучулигата“ влюбени и в живота, както на екран

„Чучулигата“ на писателя Решат Нури събра в последната си екранизация Бурак Йозчивит /Великолепния век/ и Фахрие Евджен /Листопад/ не само на екран, но и в живота.Историята на богатата Фериде, която става учителка и просвещава невежите умове на жителите на Анадола в последните години на Османската история е писана преди 100 години. Но тъжната истина е, че е актуална и днес за голяма част от обитателите на Близкия изток.

„Чучулигата“ на Решат Нури тръгва по Диема Фемили
„Чучулигата“ на Решат Нури тръгва по Диема Фемили

Написана в духа на френските романи, книгата е вдъхновяващ разказ за една разглезена млада жена, захвърлила удобния си живот и богатството, за да бъде учителка и да се бори с невежеството на бедните хора, които все още вярват в магии и суеверия. Последната екранизация на „Чучулигата“ събра Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит не само на малкия екран, но и в живота.

Двамата артисти са сред популярните имена на Балканския полуостров и Русия, а успешните им въплъщения в сериала „Чучулигата“.След това се срещат отново на снимките на филма „Любовта прилича на теб“, където официално афишират и отношенията си.

Що се отнася до „Чучулигата“ сериалът разказва историята на Фериде–момче от богато семейство, което се влюбва в заможния Кямран. Двамата се сгодяват и по всичко изглежда, че ги очаква пълно семейно щастие. В деня на сватбата обаче Фериде разбира, че любимият й крие връзка с друга жена.Твърдо решена да не преглъща обидата, тя разваля сватбата и напуска семейството си.

chuchuligata 4

Пътят я отвежда към Анадола–една от най-бедните и необразовани части в Османската империя. Работата й като учителка я изправя пред много предизвикателства. Но малко по малко героинята започва да променя хората около нея и да ги кара да вярват в науката и да оставят суеверията. Сериалът получава своя хепиенд, а романът също. А историята на Чучулигата дори след век продължава да вълнува и вдъхновява мнозина. Лентата тръгва по „Диема фемили“ от 17 декември.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!