You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Омъжват Фериде за Селим с измама, Камран разкрива истината за Нериман

Чучулигата: Омъжват Фериде за Селим с измама, Камран разкрива истината за Нериман

Фериде и Селим се оказват женени в Чучулигата, Камран разкрива истината за Нериман

Бурни обрати преживяват героите от Чучулигата. Селим и Нериман успяват да разделят Фериде и Камран, но интригите им не остават за дълго време скрити. Двамата злодеи в крайна сметка са принудени да отговарят за постъпките си, а влюбените се оказват в капан, от който просто не знаят как да се измъкнат.

chuchilgata

Историята се заплита, след като Нериман разбира от Левент къде се укриват Фериде и Камран, и луда от ревност праща полицията след тях. Веднага са заловени и изправени пред кадията, който обаче е принуден да прости на Камран, след като собственото му дете се разболява тежко.

Семейството кара Камран да направи избор между Фериде и Нериман, а Левент вади договор, в който пише, че Фериде ще се омъжи за Селим.В същото време той самият е принуден да се сгоди за Неджмие, която се сблъсква с гнева на баща си, решил, че Селим я е обезчестил.

Камран посяга на сестра си, а после страда заради боя, който е отнесла. Бесиме страда заради бедите в семейството. Накрая повлиян от всичко случило се, Камран решава да се ожени за Нериман, без да подозира, че тя е отговорна за част от нещастията му.

Докато прекарва нощта при Нериман, Камран произнася името на Чучулигата. Вбесена, годеницата му моли Мюневер да извърши ритуал, за да ги раздели. В сериала ще видим още, че Фериде и доктора сънуват един и същи сън, който много ги сплотява – че са влюбени, женени, имат дъщеря, която отглеждат с много любов.

Въпреки че малко по малко осъзнават любовта си един към друг, вече изглежда невъзможно да се оженят. В деня на годежа на Неджмие и Селим, Левен и Нериман довеждат пъклените си планове докрай, като сключат брак представяйки се за Селим и Фериде.

По-късно Левент дава документите на Селим, но го предупреждава, че това е застраховка срещу семейството на Камран, а не истински брак. Самата Фериде е в пансиона и дори не подозира, че е била омъжена за Селим.

Той от своя страна вижда в това идеално решение на проблемите около годежа с Неджмие и решава, че няма да се сгодява за нея. Двамата с Левент съставят нов план, с който успяват да измамят всички и с който да отстранят от пътя си Камран.

За да разсее Фериде, Камран й организира романтичен пикник. Там двамата завоалирано признават чувствата си един към друг. В същото време Селим е обзет от ревност и решава да следва плана си до край.

Приятелството между Неджмие и Чучулигата рухва, когато Фериде се опитва да я разубеди за годежа за Селим. Бесиме дочува част от разговора между двете и решават, че Фериде иска да отмъкне годеника на дъщеря си. Тя гони племенницата си от своя дом и й затръшва вратата.

Докато Фериде търси начин да спаси братовчедка си, Камран разбира за магиите, правени от годеницата му. Бесен, той й търси сметка, но го очаква още по-голям шок, когато научава за мнимата сватба на Селим и Фериде.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!