You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Сейфетин се жени за Нериман, нов враг преследва Камран

Чучулигата: Сейфетин се жени за Нериман, нов враг преследва Камран

Чучулигата успява да спаси Камран от затвора, но не научава истината за капана, който му устройва Вдовицата

Чучулигата и чичо й отиват да видят Камран в затвора. Тя е готова да продаде къщата на семейството си, но той не й позволява. Нериман й пише с вест, че чака дете от любимия й. Мюжгян вижда слугинята й, която оставя писмото и го дава на Сейфетин.
calikusu-bolum21-13-393x393
Прочита го и предлага да припознае детето й като свое. Заплашва я да остави Камран намира. Левент пробожда сина му в затвора. Местят го в лазарета. От нищото се появява Азелия, която иска да купи имението. Тя твърди, че е увлечена от статиите му във вестника. Готова е на всичко, за да я обявят за негова спасителка.
calikusu-azelya
Нериман приема предложението. Заръчва на Мюневер да разкаже на Камран за брака им. Така се надява докторът да разкрие истината. Чучулигата посещава любимия си в затвора. Азелия иска да получи не само къщата, но и прислугата към нея. Лъже всички, че годеникът й е загинал на фронта. Камран научава за новия брак на баща си. Заплашва вдовицата, но нищо не може да спре Нериман – появява се в дома му като втората съпруга.
calikusu-bolum
Бесиме е срината, а Фериде не вярва, когато Сейфетин твърди, че тя му е любовница. Леля й иска да напусне, но Камран я умолява. Твърди, че баща й е бил верен. Той обаче няма сили да признае на любимата си какво се е случило.

Фериде се връща в пансиона, защото няма да търпи Нериман. Бесиме научава истината и уж приема натрапницата. Любовта на Чучулигата и Камран обаче е поставена пред ново тежко изпитание.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!