You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Чучулигата: Селим инжектира отрова в бонбони за Фериде, предава Камран

Чучулигата: Селим инжектира отрова в бонбони за Фериде, предава Камран

Чучулигата разбира истината за здравето си, Камран успява да спаси баща си

В новите епизоди на „Чучулигата” Камран и Фериде се сблъскват с предателство от най-близките си хора, научи woman-onthe-top.net.

Влюбените братовчеди изживяват тежки дни, докато бащата на семейството се бори със смъртоносната си болест. Камран се опитва да използва наученото в университета и опита си на лекар, за да спаси живота на баща си. Селим разкрива, че необузданата Неджмие е автор на бележката, която е злепоставила него и Фериде.

Камран успява да изведе баща си в съзнание. Неджмие дълбоко разстроена и засрамена, въпреки че Фериде не таи лоши чувства и я подкрепя. Братовчедката признава за грозната си постъпка.

Камран бди над болничното легло на баща си, макар Лазар да му съобщава, че резултатите на Сейфетин са лоши. Левент – чичото на Селим, му натяква да изпълни дадената дума.

Камран заблуждава майка си относно болестта на баща си. Приятелят му посещава Фериде в лицея и продължава да я притеснява с опасенията си около мнимата й болест. Твърди, че трябва да започне незабавно да я лекува. Неджмие го посещава, за да поиска прошка за постъпката си.

Прислужницата Мюневер научава,че Камран не е заминал за Бурса. Бърза да разкаже у дома за разкритието си. Сейфетин е спокоен, защото в дома му никой не знае за болестта му. Камран разказва на баща си за новите си проблеми с Чучулигата. Сейфетин иска той да й се извини.

Братовчедите се виждат посред нощ в градината на пансиона. Фериде обаче е непреклонна.

Ръководството на болницата създава проблеми на Камран и пациента му в изолатора. Камран иска да извърши рискована операция, която да спаси живота на баща му.

Нериман тъгува по любимия. Селим се вслушва в думите на чичо си, който го съветва да влоши здравето на Чучулигата с билки, за да я направи зависима от себе си.

Мълвата за болестта на мъжа й най-после достига до Бесиме. Селим мами сполучливо Камран и му внушава, че с Фериде са влюбени и се нуждаят от благословията му. Отчаяният влюбен умолява братовчедка си и отказва да даде съгласие на колегата си да се срещат.

Коварни хора се опитват да държат далеч един от друг Чучулигата и Камран
Коварни хора се опитват да държат далеч един от друг Чучулигата и Камран

Бесиме и семейството го посещава Сейфетин в болницата. Селим опитва да подмами Фериде с идеята на чичо си, но тя разбира,че е напълно здрава при рутинен преглед.

Тя заплашва Селим, че ще превърне живота му в ад, а Камран е изправен пред гнева на сестра си, която е научила за връзката му с Нериман. Тя дори посещава дома на жената и двете влизат в остри пререкания. Нериман използва Фериде, за да измие ръцете си и двете се сдобряват. Подлата жена й казва, че ще да й помогне да привлече вниманието на Селим.

Неджмие споделя с майка си,че Камран поддържа връзка с Нериман. Той обещава да поеме всичките разходи на любовницата си, за да е само негова. Фериде трябва да преспи у дома й, защото е хваната да преписва и защото леля й се сърди. Последният удар върху самолюбието на Чучулигата е, когато Камран я моли да убеди Бесиме да разбере връзката му с Нериман.

Колега на младите лекари разбира, че Сейфетин е лекуван с непозволени методи. За да се спаси, Селим признава всичко. Васфи използва наученото, за да открадне методиката от Камран.

Селим решава да действа срещу Фериде. Инжектира с отрова шоколадови бонбони, и ги носи в пансиона. Там обаче попадат в ръцете на Неджмие. Селим не спира със злодеянията си. Като Васфи злепоставя Камран, за да му бъдат отнети лекарските права. Идват в дома на Бесиме, за да арестуват сина й, но Чучулигата го спасява.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!