You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > „Чучулигата“ започва с комедия от грешки: Фериде и Камран обвързани по неволя

„Чучулигата“ започва с комедия от грешки: Фериде и Камран обвързани по неволя

С комедия от грешки започва сериалът „Чучулигата“ с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен

Комедия от грешки слага началото на сериалаЧучулигата“. Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит влизат блестящо в кожите на своенравната и непокорна Фериде и влюбеният, но малко повърхностен Камран.

Фериде е момиче от богато семейство, което поради желанието на баща си да получи добро образование е изпратена в скъп пансион за богати девойки. Младата девойка страда от раздялата със семейството и близките си, като единствено с леля си се вижда. В крайна сметка обаче преодолява проблемите, а и понася тежък удар в пансиона — губи баща си. Отдалечена от всички, на които държи, убедена, че не заслужава да бъде обичана, тя се превръща в красива млада жена, но много своенравна и горда.

„Чучулигата“ започва с комедия от грешки
„Чучулигата“ започва с комедия от грешки

Чучулигата получава своя прякор заради разприте с братовчедка си Неджмие. Двете са скарани и в желанието си да я надмине в игрите, Фериде скача от едно дърво. Именно заради тази своя постъпка, тя получава и прякора си.Chuchuligata-3

След като пораства, семейството й я обгражда с обич и грижи, но в действителност, тя не се чувства обичана. Междувременно богат приятел на семейството тласка Селим — колега на братовчед на Фериде, да се ожени за нея. В желанието да изпълни заръката на чичо си, Селим обърква девойката с болно момиче, което обича.

chuchuliga 4

Междувременно самата Фериде научава, че братовчед й Камран има тайна любовница. Тя упорито я търси, но ходейки постоянно след него предизвиква слухове, че двамата са влюбени. Приятелките й също подхвърлят новината на Неджмие, която отказва да повярва.

В първите епизоди на „Чучулигата“ ще видим, как Фериде и Камран случайно се оказват обвързани неволно. Тя обаче хлътва сериозно по него и когато осъзнава това, научава за другата му жена — Нериман.

chchukiga

Той й предлага да се съберат и да се представят за годеници и отива в дома на Нериман, за да разкрие плана си. Тя обаче го отхвърля, както и плановете му и двамата се скарват.

В същото време баща му изчезва, тъй като е болен от чума. Епидемия връхлита града, поради което, той отива при Фериде, за да я предупреди. Осъзнал, че я обича, той й признава, но тя се подиграва с него и го гони. В същото време сестра му осъзнава, че е влюбена в Селим, но той отхвърля чувствата й.

Обиденият Камран обръща гръб на Фериде, която в крайна сметка решава, че го иска. Той обаче я изоставя, а тя случайно се среща със Селим на пътя… Обратите в „Чучулигата“ тепърва предстоят.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!