You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Дългият път на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит един към друг преди „Чучулигата”

Дългият път на Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит един към друг преди „Чучулигата”

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит се завърнаха към корените си, за да намерят Голямата любов

Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит по отделно са любимци на зрителите и образец за подражание нахиляди момичета и момчета. Заедно обаче успяха да наследят Бергюзар Корел и Халит Ергенч като Любимата супердвойка от сериалите.

Влюбените Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит
Влюбените Фахрие Евджен и Бурак Йозчивит

Всички знаят, че ги събра „Чучулигата” – новата екранизирана версия на романа. Поредицата беше дълго чакана, защото е специална в сърцата на местните зрители. Историята не е просто романтична, а символ на бунта, в чийто център са вълненията на една невероятна млада жена.
fahriye-evcen-chuchuligata
Изборът на Фахрие Евджен за ролята на Фериде огорчи мнозина в шоубизнеса, които са израснали с мечта да играят. В интерес на истината трудно ще се намери по-подходяща от нея – красива, талантлива, точно толкова смела и своенравна.

Тя е една от „внесените” актриси – родена е в Золинген, Германия преди 30 години. Родителите й са турски емигранти, които потърсили щастие далеч от родината. Заедно отглеждат четирите си дъщери в традиционни ценности и в непрекъснато напрежение.

Женското царство на Фахрие
Женското царство на Фахрие

Един от най-кошмарните спомени от детството на Фахрие е нападението на ултраси в кооперацията, където живее. Това затяга още повече контрола в семейството, но това не е пречка на една бъдеща „Чучулига” да потърси свободата си.

Намира я в родината на родителите си. Случайността я среща, когато с роднина са част от публиката на шоупрограма. Екипът на предаването се влюбва в красотата й и тя получава позволението на баща си да опита късмета си като актриса.

Фахрие Евджен зарязва следването по социология в Германия, за да трупа опит. Първата й среща с творчеството на Решат Нури Гюнтекин доказва, че е постъпила мъдро да слуша сърцето си.

Заобичахме я като Неджля
Заобичахме я като Неджля

Ролята на Неджля в „Листопад” й носи международна слава, а от там – пътят й към върха е постлан с рози. Лесно идват сравненията с Тюркян Шорай, която беше „Чучулигата” в първата версия. Тя приема това за изключителен комплимент, но то не й гарантира щастие в личния живот.


Фахрие Евджен проля горчиви сълзи заради връзката си със суперзвездата Йоздан Дениз. Разликата в годините, слабостта му към другите жени и нейната непокорност дадоха много храна на медиите.
fahriye-evcen-ve-ozcan-deniz-baristi_18042011103924
След раздялата тя се съсредоточи в кариерата си и тя бележи роли като Мюрвет в „С Русия в сърцето” и сега – като Дилруба във „Великолепния век: Кьосем”. Дори завърши образованието си – вече има диплома
Fahriye-evcen-kurt seyt-shura-gelinlik
Най-скъпа на сърцето й обаче е ролята на Фериде от „Чучулигата”. Повторния й досег с Решат Нури закова статута й на икона, но и я срещна с Него.
çalıkuşu-gelinlik-modeli
Бурак Йозчивит не е обикновен красавец, а всичко, което би харесало момиче като нея – амбициозен, предприемчив, талантлив и много романтичен. За рождения й ден покрил колата й с орхидеи, защото искал да й подари нещо, което няма.
burak_5018
Двамата заснеха първия филм на собствената му продуцентска компания – „Любовта й като теб”. Всички се надяват, че сватбата им на екрана скоро ще стане и в живота, въпреки нейната непокорност и неговия сложен характер.


А Бурак Йозчивит наистина е много повече от красавец. Не е израснал в чужбина, но не дете на мегаполиса Истанбул. Роден е две години по-рано от избраницата си – на 24 декември.

Има щастливо и интензивно детство, но още тогава показва, че е различен. Обича да потъва в усамотение сред природата. Започва да се занимава с фотография и да пише. В университета намира продължение на хобито си, но изглежда му е писано да се прочуе пред камерите.
burakozcivit007
Докато усъвършенства фотографските попада в средите на шоубизнеса. Там не остават безразлични към ефектния му външен вид и бързо става търсено лице за дефилета и рекламиране на марки. На 22 години става втори на конкурс по красота ,,Най-добрите модели на света“. Това напълно променя плановете му. Покрай новата слава започват да валят и предложения.
burak-ozcivit-vbegining
Същата година участва в снимките на поредицата ,Минус 18″.Снима много и каквото му предложат, но с участието си в пълния кино-проект нещата се променят. Разбира, че само ентусиазъм не е достатъчен и започва да изучава тънкостите на занаята.
burak_ozcivit_47817
Изключително популярен става с ролите на Четин в минисериала ,,Малки тайни“ и Малкочоулу Бали бей във ,,Великолепният век“. Когато решава да се заеме с „Чучулгата” славата му преминава границите на южната ни съседка.
5465f684cf45af0a50225c0c
След края на сериала си тръгва с амплоа на романтичен герой и красива любов. Това не му пречи да създаде собствена продуцентска къща и да приема ангажименти един след друг.

Не се е отказал да филмира свой сценарий. Смята да го направи още тази година. Междувременно има да стопанисва собствен ресторант – подарък за баща му, който е готвач. Възрастният човек имал нужда от поле за изява и един благодарен син не би пропуснал да го зарадва.

Преди Фахрие Евджен е бил влюбен в две популярни красавици – с Ебру Шам и Джейлян Чапа. Ебру е бивша Мис Турция, която също опитва късмета си като актриса. Между тях нещата остават на етап „увлечение”, но все още са приятели.
burak ebru sam
Не толкова лесно и тихо приключват нещата между него и Джейлян Чапа. За три години връзка двамата не спират да се събират и разделят. Обичат се силно, но тя го побърква с ревността си. В крайна сметка Джейлян затръшва вратата, защото не издържа на близостта му с Фахрие Евджен.
burak-ozcivit-ve-ceylan-capa-aski-devam-ediyor-5498506_7627_m
Този път подозренията й са основателни. Закачките по време на „Чучулигата” скоро са преминали от флирт в нещо-много дълбоко и съкровено.
calikusu_163211414752ff3acfda7c3

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!