You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Дъщерята на Ананди: Кундан опитва да убие Нандини, Шивам спасява Судха

Дъщерята на Ананди: Кундан опитва да убие Нандини, Шивам спасява Судха

Кундан опитва да убие дъщерята на Ананди, а Шивам спасява сестра й

Кундан открива, че Нандини и Криш са заминали на меден месец и е бесен. Той решава да си отмъсти на брат и като го подтиква да тръгне по пътя на престъпниците. Използвайки амнезията му, Кундан го убеждава, че е крадец и дори му поверява задачата да открадне кола. Самият той отива в курорта, където са Нандини и Криш, за да се разплати с тях.

Судха преминава през трудни моменти. След като се връща от болницата, Премал и майка му започват да я унижават, че не е образована като Нандини и не може да печели пари. Майката на Премал й предлага да стане оплаквачка. И въпреки опитите на младото момиче да ги разколебае, те решават да я изпратят на едно погребение.

Опелото е късно вечерта, а домът е далеч. Въпреки това Премал настоява жена му да отиде до там пеша. И дори нещо повече — отказва да я придружи, за да осигури безопасността й. Убедени, че така ще се отърват от нея, той и майка му й показват вратата.

По пътя Судха наистина е нападната от хулигани, но по стечение на обстоятелствата, на същото място попада и Шив. Той успява да се справи с натрапниците и я изпраща безопасно до дома на покойника.

Судха изпълнява ритуала за опело, макар и да не знае какво да прави точно. При все това й плащат добре и тя се прибира у дома. Премал не я посреща с радост. Той иска парите й и когато ги взима забравя за нея. Обидена, младата жена го порицава, че не се интересува от чувствата й, нито че са я нападнали. Майка му го съветва да не се държи грубо с жена си, защото тя вече е златната им кокошка.

И ще им донесе много пари.

Отмъщението на Кундан

В планинския курорт, където са Криш и Нандини, цари мир и любов. Но щастието им е кратко. Кундан също идва и заварва влюбените да спят прегърнати заедно. Той е толкова разярен, че подпалва вилата им.

Нандини се събужда и усеща миризмата на дим, а след това вижда и огъня. Тя събужда Криш, а двамата се опитват да избягат. Виждайки опитите им да се спасят, Кундан подпира вратата с голямо дърво. Но и той самият се изгаря.

Убеден, че двамата са в капан, се прибира в дома си, където Каруна и прислужницата се грижат за раната му.

Нандини и Криш все пак успяват да се спасят, но са силно наранени. Тя вижда сянка на мъж в отражението на вратата, но не го разпознава. Двамата се връщат у дома, където са посрещнати от уплашените си близки. Нандини споделя, че са станали жертва на пожар, а прислужницата разкрива, че и Кундан е в същото положение.

И за да бъде ситуацията още по-лоша, подозрението, че Кундан стои зад инцидента се засилва. Дъщерята на Ананди решава този път да разкаже цялата истина на съпруга си, но е спряна от телефона, а Криш бяга към болницата, където има спешен случай. Кундан, който е подслушал разговора на съпрузите я заплашва, че ще я съсипе, ако разкрие истината пред съпруга си.

Дъщерята на Ананди
Дъщерята на Ананди

Премал отново се опитва да отведе Судха като оплаквачка в друг дом, но тя не иска да прави това. Шивам случайно става свидетел на пореден скандал между двамата и е силно натъжен от трудностите, които младата жена изпитва. Той е убеден, че тя заслужава да живее като принцеса. И настоява да й осигури по-добра работа. Кани я във фирмата си и й предлага работа. Тя се бои, че няма да се справи, но той е щастлив да й помогне…

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!