You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Дъщерята на Ананди: Миналото застига Нандини в лицето на Кундан

Дъщерята на Ананди: Миналото застига Нандини в лицето на Кундан

Ако сте забравили какво се случи с дъщерята на Ананди в „Малката булка“, Кундан несъмнено ще ви накара да си спомните

Дъщерята на Ананди продължава да страда в новите епизоди на едноименния сериал. Миналото застига Нандини в лицето на Кундан. Съпругът на дъщерята на малката булка неочаквано се появява и дори предявява претенции към нея. Дали обаче няма нещо друг зад желанието му да я откъсне от света, който тя познава?

Подготовката за сватбата на Судхатече с пълна сила, но неочаквано момичето разваля годежа и прави опит да се самоубие. Оказва се, че тя е бременна, а бащата на Премал — Сонтхалия е приел предложението на по-щедър сватовник — г-н Кулшреща. В същото време младата лекарка разбира, че кредит й е отказан.

Дъщерята на Ананди
Дъщерята на Ананди

В болницата Арти продължава да поддържа бунтове и дори молбите на Нандини, че така ще остави и други хора на пътя, не я спират. Момичето обаче получава тайно видео, на което се вижда, че Арти е била свидетел на побоя над брат си и не се е намесила. Клипът е изпратен от Шекхар /Шивам, който е работодател на Арти, но не желае истината да бъде разкрита.

Когато журналистите научават истината обаче, целия протест е прекратен.

Ямуна приема Криш като наемател в дома си и въпреки протестите на Нандини той остава. Тя пък се среща със семейството на Премал тайно и ги моли да не развалят годежа. Едва след като приема всичките им искания, те приемат да оженят Премар за Судха.

Връщайки се, Нандини вижда как Криш посещава затвора, а по-късно дава и подкуп на полицаи. Но молбите й пред Ямуна да отпратят Криш остават напразни. В същото време от затвора излиза и Кундан — някогашния съпруг на Нандини. Той я разпознава, сяда до нея в една рикша и дори оставя сватбения й накит там. Този накит след това ще донесе доста главоболия на дъщерята на Ананди.

Сватбата на Судха

За да плати сватбата на Судха Нандини залага златните гривни, които Ямуна е купила за нейната сватба. След 15 години мълчание се появява и майката на Ямуна, която е напуснала дома заради бедното сираче, което семейството осиновява. Сега тя идва на сватбата на своята внучка, но продължава, е войнствено настроена.

По време на предсватбена церемония в Шекават, родителите на Премал канят Шанкар като почетен гост. Той се вмъква в стаята на Нандини и е разтърсен, когато вижда всички подаръци, които тя му е купувала през годините. Въпреки че са минали толкова години, сестра му продължава да тъжи за него. И не го е забравила…

Нандини кани Амит и баща му на сватбата, но докато танцува със Судха неволно пада в обятията на Криш. Това дразни бабата, която гневно я порицава, но Шанкар я поставя на място. Самият Криш провокира Нандини да танцува за него и я заснема. Амит обаче трие от ревност видеото, оправдавайки се, че не иска то да попадне в интернет. Той научава, че Нандини има финансови проблеми и й става таен гарант, за да й отпуснат студентски заем за следването.

На сватбата на Судха се случва още нещо неочаквано. Шофьорът на рикшата оставя сватбения подарък на Кундан в дома на Нандини. Криш го вижда и го поставя на челото й. Тя обаче го удря, тъй като разпознава в него сватбен накит. Междувременно Сонтхалия заплашва Шекават, че ако до края на тържеството не получи пръстен с диамант и скъп автомобил, ще сложи край на брачните церемонии.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!