You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Дъщерята на Ананди: Нандини изобличава Кундан!

Дъщерята на Ананди: Нандини изобличава Кундан!

Дъщерята на Ананди изобличава Кундан, Шивам се обяснява в любов на Судха

След като миналата седмица ви разкрихме в аванс доста от предстоящите събития в Дъщерята на Ананди, днес ще ви разкажем какво ще се случи, преди дългоочакваната развръзка.

Нандини и Абхирам се скарват, когато тя научава, че той стои зад трагедията със Судха. Д-р Амит й възстановява лекарските права и я връща на работата. Криш пък вижда двамата, че са готови да се избият и осъзнава, че пред него стои бившия съпруг на Нандини — Кундан. Той иска да го изгони от дома си, но Каруна чува кавгата и става. Докато се опитва да разбере какво се е случило пада по стълбите и губи съзнание.

Всички я откарват в болницата, а Криш прогонва Абхирам от дома си. Междувременно сестра й се гневи, че са изгонили Абхирам от дома им.

Каруна идва в съзнание и се моли да разбере какво се е случило. Нандини споделя цялата истина с Криш, но не смее да каже на майка му. Каруна изпада отново в тежко състояние, когато разбира, че Абхирам го няма. Заради майка му, дъщерята на Ананди моли Криш да позволи двамата да останат заедно. Криш я упреква, че пуска един убиец в дома им. Тривени настоява да върне Абхирам и го прави.

Когато една нощ тя го вижда с шала на Каруна, Нандини го обвинява, че е опитал да го убие. Криш заплашва да го изгони, но съпругата му настоява, за благото на майка му, Кундат да остане в дома им. Това хвърля сянка върху връзката между двамата и заплашва да разруши отношенията им.

Нандини и Криш продължават да се борят за любовта си в Дъщерята на Ананди
Нандини и Криш продължават да се борят за любовта си в Дъщерята на Ананди

Судха и Шив

Междувременно Премал е тормозен от кредитори, но Шивам успява да ги отпрати. Судха обаче поема удара от обвиненията на съпруга си. Свекър й пък залага сватбената й огърлица, а мъжът й се среща тайно с любовницата си. Шивам успява да върне бижутата на Судха, да вземе парите от свекър й и да я примами на среща. Когато тя отива на мястото обаче не вижда съпруга си и любовницата му, а само Шив. Той й признава любовта си, но тя го отблъсква шокирана. Тогава той й разкрива, че Премал й изневерява и й предлага да го последва, за да разкрият двамата престъпника.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!