You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Детски хороскоп: Часът на раждането определя характера на бебето

Детски хороскоп: Часът на раждането определя характера на бебето

Датата и часът на раждане определят характера на детето според този хороскоп

Кога се е родило детето, дали в петък или понеделник, дали сутринта или след обяд,всичко това влияе върху неговата личност? В този забавен хороскоп ще откриете какъв характер е вашето бебе, в зависимост от това, в кой час от денонощието се е родило.

Хороскоп разкрива характера на детето
Хороскоп разкрива характера на детето

„Нощни птици“
Веднага след полунощ, на бял свят идват любопитни личности, които са под влиянието на Меркурий. Ако детето е родено между 00:00 и 02:00 часа, то винаги ще бъде център на внимание, доста активно и енергично. За тези деца, в бъдеще се препоръчва повече да използват възможността за „попиване“ на информация, защото те ще бъдат успешни и в училище, и в работата.

 

В средата на нощта, между 02:00 и 04:00 часа, се раждат личности, които умеят да обичат. Тези деца са родени под влиянието на Венера, която дарява способността за печелене, но и за харчене на пари, за постигане и реализиране на поставените цели, което ще ги направи щастливи и доволни. Тяхна отличителна черта е голямата упоритост, те получават каквото искат и затова трудно се отказват от намеренията си.

Марс управлява от 04:00 до 06:00 часа сутринта. Това е времето, в което се раждат бъдещите лидери и ръководители. Малкият / малката, родени в зората, ще бъдат честни, независими и упорити. Те изразстват добри и отговорни хора.
Към тези деца, трябва да се подходи внимателно и да се научат да вярват в своите възможности.
„Ранобудници“
В периода от 06 :00 до 08:00 часа управлява Нептун. Родените в този часови диапазон деца са изключително уязвими и най-често се крият в своя вътрешен свят от хората, предпазвайки се от реалността, дълбоко потънали в своя свят.

Уран управлява от 08:00 до 10:00 часа и тези деца са особено очарователни и привлекателни. С тях иска да бъде в контакт, всеки, който има важен въпрос и търси помощ, въпреки че тяхна основна характеристика ще си остава човечността. Много е възможно, да работят в някоя хуманитарна организация.

Късно сутринта, от 10 до 12 часа е периодът, в който властва Сатурн. Децата родени в този период са честни, принципни и дисциплинирани. По правило, тези личности никога не излизат от своите ясно очертани цели. Тяхната сила е най-добре да се прилага в политиката.
„Дневния тип“
Юпитер управлява родените между 12 и 14 часа. Хората, родени в това време по душа (а и в реалността) са пътешественици и винаги имат нужда от нови лица, места и впечатления. Способни са из основи да променят живота си, да се преместят в друга държава или напълно да променят заниманията си. Тези деца трябва да се научат на дисциплина още от най-ранна възраст.

От 14 до 16 часа се раждат енергични и силни хора. Плутон позволява тези деца да преодоляват проблемите изключително лесно, което укрепва техния характер. Научете детето си да се стреми към реални и важни жизнени цели.

В периода от 16 до 18 часа отново управлява Венера. Но вече с различно въздействие. Сега, тя се стреми към намирането на истинската любов, така че бебетата, родени през този период, рано встъпват в брак. Лесно общуват и са способни да поставят себе си на мястото на другия.
„Когато слънцето залезе“
Когато настъпва вечерта, се раждат хората, които могат да намерят изход и от най-сложните ситуации. Родените в периода от 18 до 20 часа, са под властта на Меркурий. Тези личности не се предават лесно, много са информирани, когато става дума за приятели, близки и осъществяването на идеи. Научете детето родено в тези часове да не се лута от една крайност до друга , както и при решаването на проблемите, да не вижда само чуждия, но и своя интерес.

От 20 часа управлява Слънцето. То свети до 22 часа, така че на личностите в този период се позволява да блестят. Детето, родено през тези часове, се характеризира с откритост и иска да се забавлява по различни начини. Обича да играе пред публика, на сцената, но самотата не е за тях.

Родените между 22 и 24 часа са повлияни от мистериозната Луна. Тези деца имат философска мисъл и могат да постигнат вътрешна стабилност и хармония. Въпреки това, не могат да бъдат напълно щастливи и спокойни, тъй като Луната ги прави чувствителни. Тези личности не работят просто, за да спечелят нещо, а защото са вдъхновени да го правят.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!