You are here
Home > Здраве и красота > Диета с краставици: Топите 5 килограма за седмица – Напълно е възможно!

Диета с краставици: Топите 5 килограма за седмица – Напълно е възможно!

Диетата с краставици ви лишава от маса, а не чувствате глад и едновременно с това добре хидратирате тялото си

Искате ли да свалите онези пет излишни килограма само за седмица?! И междувременно да не навредите на организма си и да не се тормозите от свиреп глад. Значи идеалното решение за вас и диета с краставици. Сега им е сезонът, много са евтини на пазара, а и в зноя няма да се изкушавате от тежка храна.

Основният принцип на диетата с краставици е много прост – консумацията на пресни краставици в големи количества.
Този зеленчук се състои от вода (95%), а останалите 5% са фибри. 2 килограма от тях ви носят 1,9 кг вода дневно, едновременно с това не се чувствате гладни.
Диета с краставици бързо сваля килограми
Стомахът и червата започват да работят по-добре. Всичко това допринася за подобряването на обмена на вещества.

Има няколко разновидности на диетата с краставици. Основното е да наблегнете на краставиците, в идеалния случай – 2 кг на ден. Можете да ги приготвите като салати, но без сол или поне – с много малко и добавете лимонов сок за по-добър вкус. Сокът активира процеса на деградация на мазнините.

Можете да си направите салата с краставици и домати, а на обяд се допуска парче варено пилешко месо или риба на скара. Вечер – чаша кисело мляко. През деня можете да пиете чай и кафе без захар. Плодовете са изключени, с изключение на динята.

Това е екстремна диета, тя наистина е много ефективна, но не трябва да трае повече от 7 дни. Ако целта ви е да намалите повече от 5 кг, починете си от нея една седмица и повторете процеса. Препоръчително е да използвате минерално-витаминна добавка, докато диетата е в ход.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!