You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп – 10 декември

Дневен хороскоп – 10 декември

 Хороскоп за деня - 10 декември
Хороскоп за деня – 10 декември

Овен
Любовта витае във въздуха около овните. Възможно е случайна любовна среща да прерасне в неповторима и чудесна вечер. На работното място ви предстоят неприятности, затова проявете дебелокожие и довършете планираните задачи. Здравето ви е добре.

Телец

Доволни сте от себе си и работата си, а това не остава незабелязано от други. Пазете се от завистливи колеги. Днес е благоприятен ден за тези от вас, които се занимават с недвижими имоти. Възможни са малки печалби. Здравето ви е стабилно.

Близнаци

Постоянно сте напрегнати и разтревожени. Мислите за дадена личност, с която не можете да имате връзка. Ако се занимавате с изкуство, сега е вашият творчески период и ще пожънете успехи. Пазете се от падания и други травми. Здравето ви е страхотно.

Рак

Не толерирайте неща, които не ви харесват и се борете да се справите с проблемите на работното място. Наложете мнението си, колкото и да е трудно. По-нататъшното усъвършенстване ще ви дойде добре. Затова приемете предложенията за ново обучение. Избягвайте нездравословната храна.

Лъв

Любовните ви отношения тази седмица са водещи. В личен план отношенията с партньора ви са по-добри, за разлика от предишните дни. Очаквайте похвали в работата си. Очаквайте и по-голяма печалба. Повече време отделете за близките у дома.

Дева

Бъдете толерантни, защото не сте винаги сте прави. Мобилизирайте се и не се отпускайте преди празниците, защото не само не са пристигнали нови ангажименти и задължения, но ще трябва да поемете и допълнителен товар. Поемайте повече витамини.

Везни

Имате прекомерни очаквания, които могат да ви разочароват. Очаквате разговор решаващ бъдещето ви по време на важен бизнес обяд. Бъдете подготвени и за лоши резултати, тъй като не всички условия ще ви устройват. Здравето ви е добре.

Скорпион

Емоционалната стабилност е основният двигател. Ситуацията на работа е доста променлива, но поне имате сигурност. Здравето ви е добре.

Стрелец

Знаете как да си угодите и да се насладите на красиво приятелство и връзка. Проблемите вече са зад гърба ви, оттук—нататък ви очакват само успехи. Взетите решения последните дни са решаващи за бъдещето ви. Отделете на работата си само толкова време, колкото е необходимо и не се претоварвайте. Здравето ви се подобрява.

Козирог

Обърнете внимание на хората, които го заслужават. Имате много идеи, но и продължава да имате чувството, че не сте достатъчно добри и сте загубили вярата в себе си. В здравословен план се чувствате добре.

Водолей

В отношенията с партньора ви се развива един вид съперничество. Можете да бъдете добър лидер на отбора, ако се постараете малко повече. Здравето ви е добре.

Риби

Емоциите ви вземат превес и промените в настроението ви са прекалено много, тъй като в този период сте прекалено чувствителни. Има вероятност за провален бизнес договор — някой в последния момент може да отмени споразумението ви.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!