You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп 11 ноември

Дневен хороскоп 11 ноември

ОВЕН
Днес при вас всичко ще е идеално. В работата си сте безукорни, стараете се да свършите всичко навреме и то майсторски. Някои привличат влиятелно покровителство, други получават по-висока длъжност. Не демонстрирайте властта си.

ТЕЛЕЦ
В сряда си дайте повече отдих, ситуацията не е подходяща за новите ви проекти и само ще създаде проблеми с колеги, клиенти, познати. Избягвайте спорните теми и щадете силите си. Не позволявайте да любопитстват за личните ви неща.

БЛИЗНАЦИ
Внимавайте с помощта на хора, които не познавате добре. Преценяйте внимателно кому се доверявате, има и меркантилни, и неискрени личности. Дамите да внимават при връзките си, семейството им може да не одобри партньора им.

РАК
Пазете се спор с колеги и близки, ако работата ви не е спешна — понамалете и темпото си. Пазете се от по-сериозен конфликт или съдебно дело. Други следва да бъдат по-сдържани, необмислени приказки пред колеги ще им докарат ядове.

ЛЪВ
Днес не сте много в час с деловите инициативи, затова не прибързвайте. Не се обръщайте към стари партньори. Ще намерите по-печелившата посока, новото амбицира.

ДЕВА
Избягвайте спорове с делови партньори и близки, вторите недоволстват, че нямате време за домашни задачи. Важно да се придвижат куп рутинни задачи, Успявате и това ви радва, а скоро ще се види: било е полезен ход за начинания, създаване на приятелства.

horoskop-5-e55-11

ВЕЗНИ
Ще получите неочаквана помощ, а случайни срещи с влиятелни познати и близки ще ви донесат и ценни новини и подкрепа. Очакват ви успехи на работното място. Похвалите за свършената работа остават предимно за вас.

СКОРПИОН
Като вчера търсите съмишленици за деловите си планове. Някои Скорпиони трябва да бъдат по-бдителни. Мислите и за печалбите, но преди всичко за работата, ще изисквате това и от други. Ако не одобрявате действията им дистанцирайте се, но дискретно.

СТРЕЛЕЦ
Уредете деловите и финансови въпроси, шансът няма да ви забрави. Бъдете по-грижовни към тонуса си, а ако се налага, потърсете съвет на лекар. Хубаво е, че организмът ви бързо се възстановява.

КОЗИРОГ
Не проявявайте нетърпение в работа, не е време за авантюризъм. Разчитате на подкрепа от близки хора, но днес няма как да се занимават с делата ви сега. Ограничете се в по-рутинни задължения.

ВОДОЛЕЙ
Ще искате услуги от хора, които не са ви близки. Бъдете спокойни за финансите. Постепенно се сприятелявате с колеги и съседи, а честно казано – има и какво да научите от тези хора. Делата ви потръгват, но ако имате нужда от отдих – позволете си.


РИБИ

Днес сте настроени за купони, но работата никого не чака. Отстоявайте идеите си, и пазете имиджа си. Предпазливите не повтарят грешки от миналото.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!