You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп – 22 декември

Дневен хороскоп – 22 декември

Дневен хороскоп - 22 декември
Дневен хороскоп – 22 декември

Овен (21.03 – 20.04)

Напрегнати сте, когато става дума за случващото се на работа, особено ако чакате някакво решение. Заобиколени сте от хора, които добре ви разбират и които ви дават полезни съвети, отнасящи се до близките роднини. Младите членове на семейството се отнасят непокорно към вас. Вашето здраве е добре.

Телец (21.04 – 21.05)

Не пренебрегвайте важните неща, особено ако са свързани със съдилища или нещо подобно. Една жена от вашето обкръжение се опитва да защити своите интереси. Ситуацията у дома става доста изтощителна и сте изпълнени с недоволство. Малки проблеми със здравето.

Близнаци (22.05 – 22.06)

Бизнес ситуация се поправя благодарение на извънредните обстоятелства, щастието и внезапните печалби, вероятно и с малко помощ от партньора. Имате повод да си съберете дълговете и най-после очаквате солидни приходи. В любовта сте пълни с недоверие и може би прекалено подозрителни, само въз основа на непроверени слухове. Възможна е проява на зъбобол.

Рак (22.06 – 22.07)

Не разчитайте на новините, които получавате от сътрудниците, най-добре е сами да се информирате за това, което ви интересува, особено ако става дума за работа, свързана с някой Овен. Един конкретен Телец ви поставя почти невъзможни изисквания и постоянно ви създава затруднения. Планирате съвместно пътуване с партньора си. Чувствате се добре.

Лъв (23.07 – 22.08)

Най-накрая идват вашите пет минути, но ако работи за подобряване на партньорските взаимоотношения, бъдете внимателни, Възможни са неприятни изненади в работата. Любовният ви живот не е блестящ, главно поради вашата нервност и доста хаотичен начин на живот. Не си създавайте проблеми с черния дроб.

Дева (23.08 – 22.09)

Напрежението расте поради сложна ситуация, която от една страна ви радва, а от друга ви плаши. Вие се намирате в началото на много важен период, в който нещата могат да започнат да се придвижват от мъртвата точка. Предстои ви в скоро време среща с някой приятел, който ще ви предложи конкретна помощ. Възможни са проблеми с храносмилателната система.

Везни (23.09 – 22.10)

Твърде лесно се обиждате, когато става дума за дреболии. Не е моментът да сключвате споразумения на всяка цена, и в никакъв случай не подписвайте документи. Вашата нервност е трудно да се разбере откъде идва, а и вие самите не сте наясно какво я причинява. Възможна е вирусна инфекция.

Скорпион (23.10 – 21.11)

Можете да предскажете някои важни моменти, свързани с работата. Доста сте неактивни и в последно време ви е завладял мързела. Водите разговори с партньора си, които не носят ефекти, освен ако не става дума за някакъв периферен проблем. Възможни са проблеми с вените.

Стрелец (22.11 – 21.12)

Очаква ви работа, която не може да отказвате, но все пак тя съдържа известна доза риск. Погрижете се на време да научите нещо, което отдавна ви интересува във връзка с работата и се възползвайте тази информация, за да подобрите резултата. Проблемите с някой Водолей продължават. Мислите за дадено лице, което живее далеч. Здравната ситуация днес ще бъде стабилна.

Козирог (22.12 – 20.01)

Бизнес поводи ще станат причина за късна вечеря навън. Ще бъдете приятно изненадани от нещо. Някой най-накрая ще ви подаде ръка за помирение. Обърнете внимание на тежките думи в отношенията с партньора, възможни са и разногласия. Избягвайте консумация на сладки.

Водолей (21.01 – 19.02)

Ако твърде много разчитате на съвети от приятели, възможно е нещата да закуцукат, особено ако става дума за колегите, които не са на същото ниво с вас. Пренебрегнете слуховете и дребните проблеми и повярвайте, че всеки ги има в живота си. Погрижете се за външния си вид.

Риби (20.02 – 20.03)

Очакваният приток на пари няма да пристигне навреме. Много сте упорити, когато става дума за дома и семейството. Обичате да се съобразяват с вас, дори да се оплакват от действията ви, но вас това не ви притеснява. Внимавайте възможни повреди в дома, особено ако работите с остри предмети.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!