You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп – 23 октомври

Дневен хороскоп – 23 октомври

Овен 

Укротете любопитството си и не се месете в чуждия живот. Без да се усетите е възможно да засегнете чувствителен аспект от живота на близък човек и това може да бъде причина за нарушаване на хармоничните ви отношения. Понякога мълчанието е злато, така че вярвайте и на интуицията, когато ви казва, че трябва да спрете да говорите.

Телец

Поведението на сътрудниците ви ще се отрази на днешното ви настроение и плановете. Бъдете дисциплинирани, когато става въпрос за здравето.  Една врата се затваря, но друга се отваря и пред вас се разкриват нови възможности. Не съжалявайте за загубеното, а гледайте напред към новите си цели. Обърнете внимание на храненето. Възможни са незначителни проблеми, които ще ви забавят по пътя към целта.

horoskop 5

Близнаци

Днес е ден за промяна, затова си осигурете малко повече почивка и не се опитвайте да свършите всичко наведнъж, никой не иска това от вас. Сложете настрани задачите, които нямат краен срок и спокойно правете това, което ви е с висок приоритет. Отделете си време, за да се погрижите за вашите финанси и си създайте план за строги икономии.

Рак

Чувствате се чудесно, а това допринася за външния ви вид и енергията, която витае около вас. Постоянно сте в центъра на вниманието. Желанието за налагане на собствените ви виждания е изразена, но не карайте другите да си помислят, че не струват, или че са по-малко значими от вас.

Лъв

Въпреки че приятелите ви не ви разбират много, те ще подкрепят вашите усилия. Подгответе се за проблеми в работата, тъй като ваши колеги ще се противопоставят на необичайните ни идеи. Запазете самообладание и не влизайте в конфликти. Не забравяйте, че те просто не мислят, като вас. В личен план сте готови за нова връзка. Ако се чувствате уверени, направете необходимите стъпки.

Дева

Каквото и да решите да правите, най-добре ще го направите, ако има до вас и някой друг. Споделете част от задълженията си с друг човек и по-бързо ще се освободите от товара. Време е да забравите за калоричната храна и да заредите хладилника със здрава и свежа храна. Постарайте се да овладеете слабостите си и да ги контролирате.

Везни

Днес интуицията ви е особено силна, затова се вслушвайте в нея. Тя ще ви подскаже какво да направите и как да се държите. Планирайте действията си предварително. В работата ще решите всичките си проблеми. Работете заедно с колегите си и не се затваряйте в себе си, а те ще ви помогнат да изпълните задачите си навреме.

Скорпион

Избягвайте спорове, защото може да тласнете нещата в погрешна посока. Работете само това, което ви мотивира. Парите в момента са приоритет номер едно за вас, така че сте готови да приемете дори задачи, които не ви интересуват. Охладете емоциите и бъдете спокойни и рационални. Отделете време за себе си и се фокусирайте върху задачите си. В професионален план проявете търпение и рационалност. Успехът е на крачка от вас и ако не се поддавате на емоциите си, ще постигнете с лекота желаното.

Стрелецът

Интуицията и въображението ви комбинирани със здрав разум днес ще ви позволят постигането на всяка цел, която си поставите. Ако се занимавате с някои артистични дейности ще имате огромни успехи и необичайни идеи. Днес е ден за създаване шедьоври. Ще имате възможност да правите много неща и може да се почувствате объркани откъде да започнете и с какво да започнете. Бъдете последователни в изпълнението на задачите си и успехите няма да закъснеят.

Козирог

Ще постигнете целите си с упоритост, практичност и готовност за усилена работа. Ще ви помогне медитацията и упражненията по йога. Не подценявайте противниците си днес. Обвързаните козирози да се подготвят за приятни романтични преживявания с половинките си. Възползвайте се от всички благоприятни моменти.

Водолей

И въпреки че мързела не е характерен за вас, днес той ще ви надделее. Филмовият маратон, излежаването и много сън напълно ще ви заредят енергията. Ще осъзнаете, че от сън спомени няма, така че вечерта ще бъдете по-активни. Въздържайте се от прекалено сближаване с непознати.

Риби

Голяма е вероятността днес някой да се опита да се възползва от вашата доброта, а това ужасно ще ви възмути. Хубавата новина е, че ще разкриете навреме плановете му и ще победите. Емоционално ще бъдете щастливи, а това ще ви помогне да решите професионален проблем.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!