You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп – 6 ноември

Дневен хороскоп – 6 ноември

Овен

Петъкът се очертава напрегнат за вас. Предстои ви доста работа, а задачи, които се оставяли на заден план, ще се наложи спешно да приключите до края на деня. Внимавайте в контактите с представители на зодия Близнаци.

Телец

Краят на седмицата ви носи удовлетворение и успехи. Очаква ви добра новина и повишение. Ще помогнете на колеги, за техните задачи, което ще сплоти екипа ви. Възможна е романтична среща с представител на зодия Скорпион.

Близнаци

Днес сте доволни от постигнатото в работата ви. Някои задачи сте оставили на заден план, но ще успеете да ги приключите до началото на уикенда. През почивните дни ви предстоят пътувания, не само за удоволствие, но и за създаване на делови контакти. Не налагайте желанията си.

Рак

Напрегнат край на деловата седмица. Ще се опитат да ви замесят в интрига, затова се фокусирайте върху задачите и не обръщайте внимание на клюките в офиса. Очакват ви трудности, но ще се справите и с тях. Не се претоварвайте емоционално и физически.

Лъв

Очаква ви напрегнат петък. Трябва да уреждате финансови проблеми, да се пазите от измами, а освен това ви очакват ядове със стари и нови познати. Не проявявайте прекалената си самоувереност и запазете спокойствие и в най-неприятните ситуации. Недоволство свързано с финансови постъпления е на път да помрачи уикенда ви.

Дневен хороскоп - 6 ноември
Дневен хороскоп – 6 ноември


Дева

Ще ви се наложи да държите изкъсо нещата на работното място. Възможни са проблеми с Овен и Близнаци. Не обръщайте внимание на конфликтите в службата и на подмятанията, че с протекции се издигате нагоре. Отстоявайте интересите си.

Везни

Този петък сте пълни с енергия, но ще имате доста тежки задачи, които не можете да свършите с един замах. Престои ви среща със стари съперници и възможност за разчистване на сметки. Не си създавайте излишни проблеми с тях, оставете на околните да преценят кой е сгрешил. Покажете разумност и гъвкавост, както и умения за работа в екип. Всичко това ще ви се отплати щедро в бъдеще.

Скорпион

Краят на работната седмица е идеално време да планирате пътуване извън града за уикенда. Сутринта ще ви се наложи да поемете някои извънредни задачи, но ще съумеете да се справите и с тях бързо. Внимавайте с грешките на работното място и не бързайте да си тръгвате по-рано от работа – следят ви отблизо. Бъдете предпазливи и по-прецизни.

Стрелец

Очертава ви се динамичен петък, а и ще имате доста задачи за приключване. Тези от вас, които търсят партньори за работа или в личен план, по-добре да отложат срещите за понеделник. Ще попадате само на хора, които гледат личния си интерес и трудно работят в екип. Обърнете се за помощ и съвет към стари познати и колеги – те ще ви бъдат най-полезни в решението на проблема. Уикенда се отдайте на пълна почивка.

Козирог

Въоръжете се с търпение. Предстоят ви няколко напрегнати дни и нещата не се получават, както сте ги планирали. Вместо да оставяте задачите на сътрудниците си, огледайте нещата отблизо и проявете пословичната си упоритост, за да постигнете разрешаване на проблема. Вечерта ви очакват хубави новини, а в края на седмицата ще успеете да постигнете целта си.

Водолей

Ще ви се наложи да поискате услуги от хора, които не са ви особено близки. В професионален план огледайте добре ситуацията, за да прецените дали не е по-добре да замразите някои начинания. Ангажираните с обществени проекти да не се захващат с твърде много неща наведнъж. Не очаквайте признание за успешно изпълнени задачи — ще се наложи да се задоволите с личното си удовлетворение.

Риби

За вас седмицата приключва най-накрая спокойно, след наистина доста напрегнати дни. Доволни сте от резултатите, а и сте вложили максимално старание, макар шефовете ви да вдигнали много високо летвата. Печалбите не са съвсем задоволителни, но сте стабилизирали служебното си положение. Мислите за нова работа и нови изяви. Посъветвайте се с приятели, които ще ви дадат полезни съвети.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!