You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп –7 декември

Дневен хороскоп –7 декември

Дневен хороскоп - 7 декември
Дневен хороскоп -7 декември


Овен (21.03 – 20.04)

Имате проблеми на работното място, които не знаете как да решите. Помощта, която ви предлагат колегите е добре дошла, опитайте се да оправите ситуацията. В дома ви има известно неразбиране, което искате по-скоро да се реши. Може да останете изненадани от действията на роднини.

Телец (21.04 – 21.05)
Искате да вървите напред, но нищо не предприемате във връзка с това. Искате по-голяма заплата, но не се ангажирате с по-големи задължения. Променете начина си на мислене. У дома и семейството ще цари хармония. Насладете се на този благоприятен период, който ви предстои.

Близнаци (22.05 – 22.06)

Имате задължения, които ще изискват по-голямо ангажиране от ваша страна. Постарайте се да приключите задачите си по възможно най-добрия начин. В делови план ви очакват успехи. В семейството ще има някои дребни недоразумения, които лесно ще разрешите.

Рак (22.06 – 22.07)
Отпуснете се, настъпва доста благоприятен период за вас. Починете си, заредете батериите и се наслаждавайте на почивката. Нищо не е така черно, както изглежда на пръв поглед. Семейството ще бъде вашата най-голяма подкрепа. Някои проблеми от миналото отново ще напомнят за себе си, но не позволявайте да ви сломят, а ги разрешете. Здравето ви е отлично

Лъв (23.07 – 22.08)
Мързела ще ви завладее точно днес. Искате да си почивате, но задълженията не ви позволяват това. Време е да се активизирате и да започнете работа. Има един проект, в който бихте могли да бъдете включени, а всичко зависи от вашата предприемчивост. Някои стари недоразумения със семейството ще бъдат успешно преодолени.

Дева (23.08 – 22.09)
Днес ще бъдете в страхотно настроение, ще кипите от ентусиазъм и щастие. На работа, хората около вас ще се зареждат с енергия от вашата усмивка. Този ден за вас е отличен, като в работно, така и в лично отношение. Обърнете повече внимание на партньора си. Здравето ви е отлично.

Везни (23.09 – 22.10)
Днес късмета няма край за вас, въпреки че е понеделник и задълженията бавно започват да се трупат. Ще работите изпълнени със спокойствие и желание да постигнете добри резултати. Голям успех ще пожънете следобедните часове, когато ще получите и публична похвала. Насладете се на този благодатен период. Семейството ще бъде най-големият ви мотив да преуспявате.

Скорпион (23.10 – 21.11)
Внимателно планирайте следващите стъпки в бизнеса, помислете за какво си струва да се борим и за какво не. Вашият сътрудник може би ще ви накара да се впуснете в някои прибързани действия, но бъдете внимателни и ако нещо не ви се струва сигурно, отхвърлете го. Имате неизпълнени ангажименти към семейството. Прекарвайте повече време с партньора си.

Стрелец (22.11 – 21.12)
Искате ли да ви се сбъдне една дълго мечтано желание? Насочете се към неговото осъществяване. Бъдете внимателни на работното място, там се случват някои промени, обърнете внимание на ходовете и е възможно да извлече полза. Представител на зодия Везни се опитва да привлече вниманието ви–не му обръщайте гръб, а го изслушайте внимателно.

Козирог (22.12 – 20.01)
Имате разногласия с вашия сътрудник. Не влизайте в спорове, а седнете и помислете какво ви казва. Ще се появи човек, който ще предизвика проблеми в личния ви живот, затова е най-добре да се справите с тази ситуация с мъдри ходове и без кавги. Планирате да пътувате, но сега не е благоприятно. Здравето ви изисква по-голяма грижа, обърнете внимание с какво се храните..

Водолей (21.01 – 19.02)
Този период ще се почувствате важни, и всички неща изведнъж ще ви изглеждат досадни. Това е така заради влиянието на Сатурн, което има голям дял над вас. Има начин да се измъкнете от тази ситуация и това са приятелите. Организирайте си домашно забавление, обадете се на близки роднини и си прекарайте добре.

Риби (20.02 – 20.03)
Нервират ви неща, които честно казано не заслужават дори да им обърнете внимание. Твърде сте буйни и мислите, че вашето мнение е най-правилното. Говорете с някой близък човек и помислете за неща, които криете дълго време в себе си. Ако искате да се отличите на работното място, този период е доста благоприятен за това, така че хващайте се за работа.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!