You are here
Home > Хоби и ТВ > Хороскоп > Дневен хороскоп — 9 декември

Дневен хороскоп — 9 декември

Хороскоп за деня - 9 декември
Хороскоп за деня – 9 декември

Овен (21.03 — 20.04)

Днес очаквайте по-малко финансови потоци, но се пазете и от увеличените разходи. Ако сте свободни, емоционалния ви статус е доста неопределен. Каквото искате го няма, а това, което ви се предлага, не ви подхожда. Човекът, който ви харесва може да ви нарани и затова е най-добре да се разграничите от него.

Телец (21.04 — 21.05)

Нещата изглеждат много по-добре, отколкото са. Бъдете внимателни, ако имате намерение да финансирате нови проекти. Партньорските ви отношения са нестабилни и е време да поработите върху тях. Обвързаността с работата оказва своето влияние, а вие все повече се отдалечават от партньора си.

Близнаци (22.05 — 22.06)

Вашият проблем е в нужда да защитите приятелите си и да поемете отговорността върху себе си. Ако планирате да смените работното място, бъдете внимателни. Изобщо не е време за големи промени. Ако сте свободни, един човек постоянно се появява живота ви и може би е време да му обърнете внимание.

Рак (22.06 — 22.07)

Давате максимума от себе си, но сякаш началници ви не забелязват. Не се притеснявайте и не позволявайте на колегите си да забележат, че се чувствате ощетени. Те едва чакат да ви видят на колене. За ваше щастие, това чувство няма да продължи дълго и в следващия период ще блеснете в пълния си блясък. Ако сте в дълга връзка или брак, днес имате възможност да промените нещо в отношенията с партньора си.

Лъв (23.07 — 22.08)

Вече за нищо друго не мислите, освен за това, как да подобрите работата си и да спечелите колкото се може повече пари. Колеги и приятели не могат да ви разпознаят. Понякога се чудят къде е онази личност, която мечтаеше нещо друго, а не само за пари и успех. Партньорът ви също трудно се справя с новата роля, която имате. Помислете дали не е време за промяна.

Дева (23.08 — 22.09)

Възползвайте се от щастието, което ви се предлага и се радвайте на хармонията у дома. Единственото лошо нещо в растящото ви самочувствие е илюзията, че всичко е вечно. Внимавайте с разходите и не позволявайте на повишеното финансиране да се превърне в увеличение и на самите разходи. Отпуснете се и не анализирайте твърде много желаната личност.

Везни (23.09 — 22.10)

Затрупани сте с работа, а и финансите ви растат пропорционално с увеличаването на обема на работата. Горди сте от себе си и с право не позволявате никой да ви възразява. Възможно е да ви се наложи да направите кратко пътуване. Тези от вас, които планират договори, нека да бъдат готови за дълготрайно и успешно сътрудничество. Партньорът ви бавно се осъзнава и започна да ви признава заслугите във връзка с напредъка на дома.

Скорпион (23.10 — 21.11)

Отидете на парти, на забава и се опитайте да бъдете в контакт с голяма група хора. Имате нужда да привлече вниманието на обкръжението и да се почувствате звезди. Ако сте сами, възможно е да се запознаете с човек, който с появата си ще ви впечатли и ще се открои от останалите. Това е щастлив период за вас.
Стрелец (22.11 — 21.12)

Проблемите, които имахте вече са зад вас и все повече сте отворени за нови предизвикателства. Ако търсите работа чрез приятели, днес ще получите добра новина. Същото се отнася и за тези, които работят в неправителствени организации. Вратите бавно се отварят пред вас, а вие просто трябва да използвате шансовете.

Козирог (22.12 — 20.01)

Искате оазис, където да се отдадете на хедонизма. Ако се занимавате с някакъв бизнес за забавления, очаквайте увеличаване на работата. Днес е възможен успех във връзка с някои бъдещи стъпки. Всичко, което решите да направите, ще ви донесе успех. Партньорът ви е от голяма помощ. Той се опитва да ви предложи успешни и амбициозни идеи.

Водолей (21.01 — 19.02)

Ако имате бизнес в чужбина или работите с чужденци, ви предстои много успешно сътрудничество. Заедно с увеличаването на работата, расте и самочувствието ви и отново се връщате във форма. Бъдете внимателни и не бъдете егоистични. Нещата могат да се променят за часове и да се почувствате сломени отново.

Риби (20.02 — 20.03)

Чувството, че можете да направите всичко и че сте недосегаеми, все повече ще го усещате в следващия период. Вие сте наистина важни за другите и никой не мисли различно, но не прекалявайте с хвалбите. Внимавайте на апетита. Юпитер, освен успехи, носи и натрупване на килограми. Поведението на партньора ви обърква и това може да ви накара да потърсите любов на друго място.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!