You are here
Home > Cherchez la femme > Момичета, има смисъл > До новата на бившия ми: Ти си благословия! Благодаря, че си пример за детето ми!

До новата на бившия ми: Ти си благословия! Благодаря, че си пример за детето ми!

Животът след развод може да бъде по-лесен, ако бившият направи отличен избор

Грижата за децата, когато родителите са разведени може да бъде много трудна задача, особено когато в картинката се включат и новите партньори на бившите съпрузи.

В по-голямата част от случаите жените с омраза гледат приятелките на бившите си, но не и Британи Джонсън. Тя смята, че бъдещата мащеха на нейната дъщеричка Пейтън е благословия и отличен пример за нейното малко дете:

До всички майки, които побесняват, когато друга жена се отнася към детето им като собствено: Защо, нали точно това искате винаги?

Молех се една нощ за типа жена, с която ще бъде бащата на дъщеря ми, знаейки, че тя ще расте в два дома.

Кайла беше подарък, много по-голям от такъв, какъвто се надявах. Тя започна да ходи в училище за медицинска сестра и дъщеря ми Пейтън е възхитена. А и Кайла й поръча мини униформа, за да си подхождат.

Позволете ми да ви кажа, аз отглеждам силно, умно и сладко момиченце. И не искам нищо повече от това тя да бъде заобиколена от хора, които ще й бъдат отличен пример

Благодаря ти Кайла, за това, че показваш на Пейтън как да следва мечтите си, как да работи усилено и да стои до късно през нощта, за да учи за тест.

Благодаря ти, че все още намираш време, за да караш велосипед с нея, че й правиш макарони със сирене, нищо че си в един от най-стресиращите периоди от живота си. Ти си чудесен пример и красива „бонус майка“ и ние се гордеем с теб!

Ако споделяте родителската роля, и виждате детето си да прави това с усмивка на лицето, тогава отново помислете какво е най-доброто за него. По този начин Пейтън е обичана от повече хора. Какво повече би могла да иска една майка за детето си?!

Да бъде най-добра приятелка на мен и на Кайла – именно това би искала Пейтън да бъде! За да се отгледа дете е нужно цяло село, а аз обичам моето!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!