You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Джъстин Трюдо – некоронованият принц на Канада: Защо светът се влюби в него?

Джъстин Трюдо – некоронованият принц на Канада: Защо светът се влюби в него?

Джъстин Трюдо стигна там, където всички очакваха да видят Джон Кенеди – младши

Звездата на Джъстин Трюдо изгря за света на 4 ноември миналата година. Изведнъж всички полудяха по новия премиер на Канада. Четири десетилетия преди това обаче беше възприеман като принц в родината си, знае woman-onthe-top.net.
Justin Trudeau 35
Може би сте си мислили, че историите по списанията или сериалите, посветени на хайлайфа са само сочна измислица. Животът на Джъстин Трюдо е сигурно доказателство за обратното! Историята на семейството му и медийното присъствие е пълно с блясък, драматични обрати, любов и мъничко скандали!
Justin Trudeau 36
Съседите от САЩ виждат в него неосъществената си представа за покойния Джон Кенеди – младши. Канадският премиер също като него принадлежи на най-влиятелната фамилия в родината си. Наследи баща си като първороден син и застана начело на държавата. Той е красив, харизматичен, флиртува с електората, има великолепно семейство и съпруга – образцова Първа дама.

Появата му на света изглежда като благословия. Той се ражда на Коледа през 1971 и е дете на пламенна, леко скандална любов. Баща му е вече премиер на Канада – на 51 години и с известни афери с холивудски знаменитости. Майка му Маргарет е дете на изтъкнат политик, но е само на 22. Запознанството им по време на ваканция бързо прераства в романс и резултатът става известен на всички – министър-председателят се жени за младата си малко бременна приятелка.

Канадците приемат с ентусиазъм любовната история и посрещат бебето Джъстин (за хората от Квебек – Жюстин Трюдо) като дете на нацията. Първородният син на премиера е истинска сензация още от първия си дъх. Бъдещата майка е толкова изплашена, че се налага таткото да й държи ръката – прецедент в историята на ражданията. Благодарение на Джъстин Трюдо бащите вече могат да присъстват, когато децата им се появяват на бял свят!

Джъстин Трюдо - любимото бебе на Канада се превърна в истински принц
Джъстин Трюдо – любимото бебе на Канада се превърна в истински принц

Малкият дебютира пред медиите като истински престолонаследник – въпреки че навън е 10 градуса. Бебето скоро се сдобива със страхотна компания – Маги ражда още двама сина на премиера. Хлапетата са непрекъснато с него по предизборни кампании, посещения и дори умеят да се закачат с папараците. На мама обаче й е много трудно!

Премиершата не е изживяла младостта си. Втурва се в скандални купони с рок знаменитости. Забърква се в афера с Мик Джагър и медиите стават безпощадни към нея! Канадците я обичат, въпреки партитата, любовниците и скандалите, но премиерът е твърде стар, за да разбира и прощава. Първото семейство се развежда, децата остават при баща си, а майката – без издръжка.

Маги продължава живота си и изживява доста вълнения и драматични любови. Дори създава ново семейство. Запазва мястото в сърцето на сина си и днес е плътно до него.

Джъстин расте като истински син на баща си. Легендата разказва как самият Ричард Никсън по време на официална вечеря го орисал: „Тази вечер ще минем без формалностите. Бих искал да вдигна тост в чест на бъдещия премиер на Канада: Джъстин Пиер Трюдо“

Докато пожеланието стане факт минават над четири десетилетия – настоящият министър-председател тогава е само на четири месеца. За това време красавецът трупа впечатляваща биография – учи в университета на баща си, бакалавър е по английска литература и педагогика. Преподава френски, опитва се да вземе инженерна специалност, но това не е достатъчно за експресивна личност като него.
Justin Trudeau 26
Работи в радиостанция, защитава магистърската си теза по екология и обикаля света с приятели. Една трагедия обаче съкрушава сърцето му – през 1998 година лавина помита брат му Мишел. Това го връща в центъра на общественото внимание, а смъртта на баща му предопределя следващия етап в живота му.

Никой не пропуска вълнуващата реч на погребенията на възрастния мъж, която завършва с Je t’aime, papa («Обичам те, тате»). Държавата вижда как тяхното любимо бебе се е превърнало в прекрасен млад мъж, а от партията на бившият премиер забелязват потенциала в него.

Докато се развива като политик срещна отново една доста ефектна млада дама – Софи Грегоар от Квебек. Тя е журналистка, водеща и дори бивш фотомодел. Била е съученичка на брат му Мишел, но двамата били загубили следите си. Срещат се на благотворителен бал вече пораснали. Твърдят, че още на първата й среща я стряска с изявление: „Точно теб чаках 31 години. Ти ще станеш моя жена и с теб ще създадем семейство“.

Дали Софи е оказвала сериозна съпротива, историята мълчи. Факт е обаче бляскавата им сватба, класическата римокатолическа церемония и три великолепни дечица: Ксавие, Ела-Грейс и Адриен.

Жените обичат Джъстин Трюдо не само защото е красавец, романтик и обожава да балансира бебета на срещи с избиратели. Доскоро имаше дълги коси, боксира се, има татуировки и обожава ролята си на глава на семейство.

Той скандализира пуританите с подкрепата, която оказа на гей-браковете и правото на жените да правят аборт. Зарече се да легализира марихуаната, казват под давление на непоправимата си майка.

Междувременно празнува с децата на Хелоуин, целува страстно жена си и дори е способен да накара кралица Елизабет да се шегува.

Ударът му като премиер беше правителството, което състави. Кабинетът на Канада се прочу с уникален състав – всички до един експерти, половината от тях – жени! Джъстин Трюдо аргументира избора си с категоричното „Защото сме 2015-та” …и разбира се пак влезе в световния инфопоток:

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!