You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Дженифър Анистън: Работих твърде много, за да ме наричате „тъжна личност без дете”

Дженифър Анистън: Работих твърде много, за да ме наричате „тъжна личност без дете”

Докато бившият Мъж на живота й се развежда с майката на децата си, Дженифър Анистън е щастлива със следващия

Дженифър Анистън е не път да спечели най-важната си битка! Не, това не е финализирането на развода на бившия й с най-красивата жена на планетата. Нейната цел е да бъде оставена да живее живота си щастливо – по начина, по който го разбира.

На прага на 50-те тя изрази себе си преди месеци в есе: „Ние сме пълноценни с партньор или без, с или без дете. Ние решаваме, кое е добро за нас, когато става дума за нашето тяло. Това решение е наше и само наше. Няма нужда да бъдем в брак или майки, за да сме пълноценни. Ние сами решаваме какво означава „щастлив до края на живота си“.
jeniffer-aniston
В последното си интервю за „Marie Claire“, 47-годишната звезда накратко обясни защо е решила да напише думите, които предизвикаха толкова коментари. Тя посочи, че винаги е била обект на критики – и в периоди, когато е била сама, и когато е била омъжена, и когато се е развеждала… дори зърната й са предизвиквали вълни коментари.

„Работих твърде много в живота си и за тази кариера, за да ме определят като тъжен човек без дете“ – коментира тя.
jeniffer-aniston_
За мъжа Джъстин Теру, Дженифър Анистън казва: „Защо той е правилният за мен? Знам само, че се чувствам видяна и обожавана, независимо в какво състояние съм. Няма част от мен, която не бих показала пред него. Вади на повърхността най-доброто от мен, защото много го обичам. Той е много добър човек. Боли ме само при мисълта, че нещо може да го нарани. “
jeniffer-aniston-2
Нейната първа голяма любов в момента се развежда с майката на децата си. Бори се за попечителство. Дженифър Анистън обаче няма време да злорадства. Явно не й е важно – предстои й премиера и е твърде щастлива, за да се нуждае от утеха като нещастието на бившия.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!