You are here
Home > Cherchez la femme > Икони и легенди > Дженифър Лопес в търсене на любовта: Кой може да укроти една латино дива?!

Дженифър Лопес в търсене на любовта: Кой може да укроти една латино дива?!

Трима съпрузи, един годеж и няколко ефектни авантюри – никой не може да обвини Дженифър Лопес в работохолизъм

Дженифър Лопес е необикновено момиче от Бронкс. Историята й е приказка за всички амбициозни момичета с латино кръв. Семейството й мечтаело да я види с диплома от колеж, тя – да бъде новата Мадона.

За няколко добри години Дженифър Лопес принуди не само строгата си майка да си вземе думите назад. Тя успя, въпреки че не е холивудски тип красавица и няма крехко тяло. Единственото, в което не е успяла досега е да открие Единствения…може би защото е покорила всеки, който иска.

В краката й са били звезди, милионери, големи клечки в бизнеса, момчета – играчки. Никой не изглежда достоен да остане завинаги до Нейно Височество. Дженифър Лопес обаче има своя гледна точка. Нейната голяма любов е…Любовта. За нея пее във всичките си албуми и в името на онази – истинската преживя три брака, годеж и редица авантюри:

Дейвид Круз: 1984-1994

Първата дълга връзка на Дженифър Лопес е с любовта й от гимназията – Дейвид Круз. Те започнаха да се срещат през 1984 г., когато Лопес е само 15 години и са останали заедно… 10 години. През 2004 г. тя нарече Круз „приятел, който вероятно ме познава по-добре от когото и да е“.

Уесли Снайпс: 1995

След скъса с Дейвид, Джей Ло започва да се среща с колегата си от филма „Money Train“ Уесли Снайпс. Именно с него, тя снима и първата гореща сцена.

Оджани Ноа: женени от 1997 до 1998

Дженифър Лопес се запозна с кубинеца Оджани Ноа в Маями и през февруари 1997 г. встъпи в брак с него. За съжаление, бракът им не продължи дълго и те се разведоха през януари следващата година.

Томи Мотола: 1998

Кратко време след развода на Тони Мотола и Марая Кери, започнаха спекулации, че Мотола се среща с Дженифър Лопес. Тяхната история трае много кратко. Или на него му дойдоха много примадоните, или тя не успя да го подчини на волята си.

Шон Комбс (Пъф Деди): 1999-2001

Сътрудничеството на Лопес и рапъра Пи Диди за нейния албум „On the 6“ роди романтика между популярните музиканти. Двойката се появи заедно на 42-ро поред издание на наградите на музикалните награди Грами. Лопес тогава носеше зелена рокля от Versace, която се превърна в култова.

Крис Джъд: женени от 2001 до 2003

През 2001 г. Дженифър Лопес сключи брак с втория си съпруг – танцьора Крис Джъд. Двойката се запознава през 2000 г. на снимките на клипа „Love Do not Cost A Thing“. Тяхната история завърши девет месеца по-късно, когато тя започна да се среща с актьора Бен Афлек, но процедурата за развод бе реализирана чак през 2003 година. Любовта не струва наистина нищо понякога…

Бен Афлек: годеж 2002-2004

Лопес се запозна Афлек по време на снимките на филма „Gigli“ и започна да се среща с него. След кратко време, кинозвездата предложи брак на Дженифър. Годежът им продължи една година и половина, а сватбата е отменена само няколко часа преди уреченият миг на венчавката. Двойката се раздели през януари 2004 година.

Марк Антъни: женени от 2004 – 2011

Той изглеждаше Идеален – с популярност, произход и бурно любовно минало като нейните. Двамата повече от латино Кен и Барби, повече от супердвойка. Останаха заедно седем години, в които родиха красиви песни и близнаците Еми и Макс. Уви! Разведоха се, но винаги ще ги свързва нещо повече от децата и миналото.

Каспър Смарт: 2011 – 2016

През 2011 г. Лопес започна да се среща с 18 години по-младия танцьор Каспър Смарт и редовно се появяват заедно на престижните музикални прояви. Те сложиха край на своята романтика през август миналата година.

Дрейк: 2016-2017

Джей Ло и Дрейк предизвикаха спекулации, че са заедно, след като миналата година и двамата споделиха същата снимка, на която се прегръщат. Те бяха заедно на посрещането за Нова година.

Алекс Рордригез: все още…

Двамата са заедно то края на миналия месец. Снимат Алекс и Дженифър Лопес постоянно заедно, но кой може да гарантира, че той ще укроти опърничавата латино дива?!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!