You are here
Home > Здраве и красота > Джинджифилова вода – мощен съюзник в отслабването (Рецепта)

Джинджифилова вода – мощен съюзник в отслабването (Рецепта)

Джинджифилова вода, обогатена с лимон ще катализира метаболизма и ще циментира здравето в сезона на алергиите

След като приключи голямото великденско ядене, ще дойде ред на вечния въпрос: Как да отслабна бързо? Идва май и времето на късите рокли и панталони – проблемът с добрата форма придобива първостепенно значение. За целта ще ви е нужна подходяща диета, подходящ спортен режим и…мощен съюзник в отслабването.

Може да опитате някоя рецепта за напитка, която стимулира метаболизма и топенето на мазнини. Те вършат чудесна работа, но истината е, че няма по-подходящо нещо от водата, щом опре до отслабване.

Живителната течност помага за храносмилането и съдейства на работата на бъбреците. Така по-лесно се изхвърлят токсините, които им пречи да се превръщат мазнини в проблемните зони на корема и бедрата.

Свойствата на водата са неоспорими. Представете си обаче напитка, която има същите качества, но утроени. Т.нар „джинджифилова вода” ускорява храносмилането и увеличава телесната топлина. В резултат неприятните килограмчета натрупани по време на празниците изчезват така както са се появили – с лекота.
Как се прави джинджифилова вода

Какво ви е нужно, за да си направите джинджифилова вода?

–1,5 литра вода
–парче ситно настърган настърган джинджифил (достатъчен за 50 гр)
–2 лимона – прясно изцедени

Как се прави?

Слагаме водата да ври и щом кипне, добавяме настъргания джинджифил. Врат заедно максимум две минутки и сваляте от огъня. Сместа се оставя да изстине за 10 минути. Изцедете течността и добавете лимоновия сок.

Пийте на гладно – 30-40 минути преди ядене. Още първата седмица ще видите резултата. Ако замените всички течности – кафе, безалкохолно, алкохол, с джинджифилова вода, за две седмици ще може да постигнете блестящи резултати!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!