You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Ернестина Шинова живее в най-слънчевия дом в Бояна с приказна градина (Снимки)

Ернестина Шинова живее в най-слънчевия дом в Бояна с приказна градина (Снимки)

Ернестина Шинова не е спряла да ремонтира къщата, която й е останала от баща й, но няма да промени никога фасадата й

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков живеят в състояние на непрекъснат ремонт на великолепната им фамилна къща в Бояна. Двете артистични и стихийни натури повече приличат на хора, които са непрекъснато на път и бягат от домашния уют. Оказа се, че едното не пречи на другото, установи woman-onthe-top.net!

Да, те наистина имат безкраен списък от професионалните ангажименти. Непрекъснато кръстосват страната по работа и за купон. Семейството обаче е превърнало дома на родителите на Ернестина Шинова в истински оазис!

В къщата на Ернестина Шинова има място за три поколения и много приятели
В къщата на Ернестина Шинова има място за три поколения и много приятели

Режисьорът и най-любимата му актриса по принцип живееха в апартамент. Неочакваният развод на тъста и тъщата им даде добър повод да се превърнат в истински домошари. Настанили се в Бояна, за да не оставят майката на Ернестина Шинова сам-сама. Това било перфектно решение, въпреки че под общ покрив се настанили три поколения – възрастната дама, артистите и бъдещата лекарка Йоана.


Тогава къщата била такава, каквато я е построил Чавдар Шинов. Той заменил апартамента си в столицата за това място, защото нямало как да пропусне подобна находка. Парцелът бил с алпийска къщичка, но по-важно е, че бил собственост на генерал Стоенчев, топографът на Борис III. Такъв човек нямало начин да сбърка в преценката – така семейството получило най-слънчевото място в целия квартал.

Вдигнал бащата на Ернестина Шинова дом през 80-те години на миналия век. Дъщеря му и Слабаков направили чудеса от подобрения, но решили да не променят фасадата – да помнят поколенията, че я е строил той!

С удоволствие разнообразяват мебелировката, но държат на старите семейни вещи, портрети и картини. Превърнали са градината си в разкошен парк, но са отделили място, където са оставили природата да създаде своя шедьовър.


Ернестина Шинова може да се гордее с двор, който изглежда като приказка във всеки сезон и че само с едно окосяване на тревата у тях – в целия квартал ухае на мащерка.
loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!