You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Есенни тенденции в грима: Тайната на магнетичния поглед!

Есенни тенденции в грима: Тайната на магнетичния поглед!

Кои са модерните есенни тенденции в грима и на какво да заложим?

С края на летния сезон, настъпват сериозни промени в тенденциите пр грима тази есен. Приберете светлите и весели сенки за очи в несесера и извадете тъмните, землисти и наситени нюанси, тъй като те са хит тази есен.

 

 есенни тенденции в грима
Eсенни тенденции в грима

Зелена магия

Акцентите върху зеления грим може да се види на ревютата на известни дизайнери, като Джейсън Ву, по време на което моделите бяха гримирани точно в този цвят. Поставете върху клепачите сенки в маслиненозелен цвят, нанесете черна спирала върху миглите и ще постигнете наистина магичен ефект.

trend 2

Котешки поглед в черно

Бъдете дръзки! Този стил не е за срамежливите. С черен молив подчертайте очите и попълнете контурите с тъмни сенки за очи. За по-умерен вариант използвайте черен туш.

grim 3

Златна есен

За да постигнете най-красивия ефект в есенните тенденции в грима, заложете на златистите сенки за очи.

Златният цвят върху клепачите или скулите е истински моден хит този сезон. Под очите може да нанесете малко сенки в златист цвят, а на клепачите тонове в бяло-златисто. Ружът в златисто краси перфектно скулите ви. Най-светлия цвят, който може да се използва, е кремавото, докато най-тъмни са бронзовите нюанси.

grim

Тъмночервен руж

При модните есенни тенденции в грима най-характерни са по-тъмните нюанси на червения руж, с който се постига романтично – драматичен ефект. Единствено се препоръчва, когато използвате червен руж, грима върху останалите части от лицето да бъде по-умерен.

trend t

Опушени очи

Такъв вид на очите може да получите ако по вътрешната страна на миглите нанесете кафяво моливче, а след това с четка със среден размер нанесете миглите до половината клепач сенки в кафяво. В края на цялата повърхност на клепача поставете сенки в сив или бронзов оттенък.

grim 44

Очи в кобалтовосиньо

Използвайте водоустойчива синя спирала. Погледът ще получи дълбочина с помощта на туш в кобалтовосин цвят, с който можете направите остри, тънки линии на клепачите.

 

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!