You are here
Home > Cherchez la femme > Жените на Големите > Ето писмото на Марк Зукърбърг и Присила Чан, за което всички говорят!

Ето писмото на Марк Зукърбърг и Присила Чан, за което всички говорят!

Марк Зукърбърг раздава парите си, за да направи светът по-добро място за живеене

Марк Зукърбърг снощи стана татко, научи woman-onthe-top.net Неговата прекрасна Присила го дари с мечтаната им рожба. Като жест на благодарност към Всемира, семейството реши да раздаде почти цялото си състояние.

Марк Зукърбърг вече няма непостигната мечта. Той успя да получи от живота всичко – предизвика революция в общуването като създаде Facebook, откри жената на живота си още в университета, двамата се ожениха и се радват на възможности, които имат единици в света.

Съпругата на гениалния млад мъж не е случайна Пепеляшка. Присила Чан е доктор по медицина, завършила в Харвард и с ясно демонстрирано социално съзнание. Младото семейство изглеждаше съвършено…Но дори и богатите и успелите плачат! Влюбените преживяха няколко несполучливи опити да станат родители, но дочакаха своето чудо малко преди Коледа!

Евреинът Марк Зукърбърг и будистката Присила Чан получиха коледно чудо и благословия!
Евреинът Марк Зукърбърг и будистката Присила Чан получиха коледно чудо и благословия!

Марк Зукърбърг и Присила с гордост съобщиха на света за раждането на своето дъщеричка Макс. Щастливите родители горят от ентусиазъм и нямат търпение да изпитат всички предизвикателства на това да имаш бебе у дома. Двамата си вземат безсрочен отпуск, но преди това изумиха света с жест!

Семейството се разделя с почти цялото си състояние! Марк Зукърбърг разпродава 99% от акциите си във Facebook! Докато останалите горди татковци раздават пури, таткото на Макс ще даде 45 милиарда долара, за да направи света по-добър за своята малка принцеса.

Той и съпругата му до сега направиха не малко добро да обществото, на раждането на детето им даде старт на уникална акция. Веднага след като се върнат от отпуск и докато са живи ще инвестират парите в научни изследвания, образователни програми и всичко, което им е по-силите, за да дадат шанс на поколението на Макс да живее по-добре.

Филантропите се обърнаха с вълнуващо писмо до новородената си дъщеря, което в момента се разпространява в социалната мрежа като вирус! Изданието Dama.bg преведе посланието на Марк Зукърбърг до Макс и останалите дечица на платената:
mark zukirburg 1
mark zukirburg 2
mark zukirburg 3
mark zukirburg 4
mark zukirburg 5
mark zukirburg 6
mark zukirburg 7
mark zukirburg 8
mark zukirburg 9
mark zukirburg 10
mark zukirburg 11
mark zukirburg 12
mark zukirburg 13

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!