You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Финал на Чучулигата: Фериде напуска Камран в деня на сватбата им

Финал на Чучулигата: Фериде напуска Камран в деня на сватбата им

Отворен финал на Чучулигата – Нериман успява да раздели влюбените, но не и да изтръгне чувствата от сърцата им

Сложен финал на Чучулигата очаква тези, които са се надявали да видят Камран и Фериде щастливи на края на премеждията им. Те се сдобряват, но грешките на доктора и интригите на Нериман съсипват сватбата им.

Фериде нахлува в болницата. Целува го и казва, че го обича. Мюневер й разкрила тайната на господарката си. Бебето й не е на Камран, а на лекар на име Хайрулах. Докторът остава смаян, но не е забравил, че Чучулигата иска да се жени за Мурат. Тя разказва как Нериман я е принудила да стои далече от него, за да не го предаде на полицията. И Мюневер напуска Вдовицата. В дома на Сейфетин намира подслон.
calikusu24-620x320
Камран не одобрява годеницата му да преподава в дома на Мурат. Тя обаче го убеждава – не може да напусне Гюлидже. Опитва се да убеди годеника си да опознае баща си. Нериман се оплаква пред Мурат, че Камран се опитал да я убие с инжекциите. Докторът я обвинява за неблагодарността. Тя настоява да се ожени за нея – едва тогава щяла да свали оплакването.

Мюневер казва на прислужницата на Азелия, че Чучулигата се е сдобрила с годеника си. Казва й, че господарката й няма да съблазни доктора. Отвръщат й, че това вече е станало. Азелия настоява да е свидетелка на Фериде в сватбения й ден. Тя е обещала на Мюжгян, но решава, че братовчедките могат да са шаферки. Никой не успява да разубеди Чучулигата. Камран посещава натрапницата и настоява да не идва на сватбата им. Тя го заплашва, че ще каже за нощта, в която са били заедно.

Сейфетин и Мюжгян отиват при родителите й, за да получат благословията им за сватбата на Юсуф. Мурат казва на Камран, че лечението на Нериман е било правилно. Казва че цени смелостта му да спаси живота на баща си. Докторът е развълнуван и го кани за свой кум. Запознават Мурат със семейството на Фериде.
19111_calikusu-30-bolum-foto-galeri-final_285199
Чучулигата се дипломира. Азелия среща старата си бавачка, която казва, че сестра й страдала от психическо разстройство. Често си въобразявала, че е сгодена за някого. В деня на сватбата Азелия иска прошка от Камран. Очаква се, се щастлив финал за Чучулигата и любимия й. Уви! Нериман се помръква и разбива сърцето на Фериде. Разказва й, че Азелия е прелъстила доктора. Младоженката не вярва на думите й, но поведението на свидетелката й издава всичко. Фериде се измъква от имението, оставя прощално писмо на Камран.
19111_calikusu-30-bolum-foto-galeri-final_910900
Çalıkuşu Feride'nin gelinliği

Следващите месеци тя се скита из Анадола като бедна учителка. Годеникът й я търси отчаяно и случайно я открива в изгубено селце. Тя го обича, но не иска да го види отново. Пред затворената й врата Камран я умолява. Казва й, че ще я чака в 11.30 на гарата.
19111_calikusu-30-bolum-foto-galeri-final_146390
На другия ден докторът е на перона, часовникът показва уреченото време. Погледът му се променя, но зрителите не разбират дали е от щастие или тъга. Финалът на Чучулигата остава на въображението на публиката.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!