You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Финал на Откраднат живот: Виолета Захариева отнема детето на д-р Стилянова, Алекс разкрива всички тайни

Финал на Откраднат живот: Виолета Захариева отнема детето на д-р Стилянова, Алекс разкрива всички тайни

Големият финал на Откраднат живот ще бъде разтърсващ

Големият финал на Откраднат живот ще ви разтърси наистина здраво. Всички маски падат, тайните са разкрити, а истината и отмъщението вървят ръка за ръка. Във финалните два епизода на сериала ще видим, как Калин и професор Генадиев късат връзките помежду си.

А Алекс се изправя пред истината разкъсан на две — да прости на баща си, или да предаде човека, който му е помагал през годините.

В големия финал на Откраднат живот Александър разбира истината за родителите си. Разбира и жестоката причина, поради която е бил отхвърлен от собственото си семейство. Калин от своя страна също преживява един личен ад — откраднат от своите, за да послужи за утеха на една изстрадала жена.

Той все повече се отдалечава от своя баща, а между тях се издигат стени от миналото. Алекс пък е изправен пред морална дилема — дали да предаде баща си на следствието, или да запази мълчание. И по този начин да предаде себе си и принципите си.

Докато двамата герои се борят с демоните от миналото и малко по малко разбират кой стои зад тази размяна и защо, в болница „Свети Кирил“ се преобръщат и други съдби. Биляна се бори с кошмара от изгубеното дете и се опитва да стъпи на краката си. Д-р Мазов пък се среща с нова лекарка, назначена в клиниката. А тя поставя на изпитание връзките му с д-р Хинова. И преобръща ситуацията помежду им.

Разтърсващ финал на Откраднат живот
Разтърсващ финал на Откраднат живот

Най-жестоката участ в големия финал на Откраднат живот, обаче се пада на д-р Стилянова. Петър и Галя са щастливи и спокойни — Виолета най-накрая е наказана. Но плащат за това кратко щастие най-високата цена. Шефката на лабораторията извършва немислимото и прекрачва границите. Във войната с д-р Стилянова тя ще извърши най-смразяващата постъпка. И ще отнеме от една майка детето й.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!