You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Гадание „И дзин” – Книга на промените

Гадание „И дзин” – Книга на промените

Най-древната китайска система може да бъде използвана като личен оракул и съветник пред важни изпитания

“И дзин” е древна китайска система от самостоятелни книги, но нейната първата част – Оракула, може да ви бъде много, много полезна. Тя ще ви даде конкретен отговор на въпрос, който ви вълнува и може да й се доверите напълно.

Какво трябва да направите?

Задайте си мислено въпроса, който не ви дава мира. За да получите отговор от “И дзин”, трябва шест пъти последователно да подхвърляте три монети. Целта е да получите шест линии , които да оформят хексаграмата. Две или ри монети, ако паднат на “ЕЗИ”, изписвате прекъсната линия; две или монети паднат на “ТУРА” (т.е. герб нагоре) – плътна линия.

Линиите се подреждат една над друга – започнете отдолу.

 

Получената хексаграмата има номер в таблицата по-долу, който трябва да намерите. „Разделете” я наполовина и намерете горната й част сред триграмите, разположени по хоризонталата, а долната – по вертикалата. Пресечната точка е номерът на падналата ви се хексаграма:

 

Гадание „И дзин” – Книга на промените

И дзин правила за гадаене:

Задавате само веднъж въпрос, независимо от отговорът, който получите! Един сеанс – едно гадание – един въпрос!
Много е важно да питате за неща, които няма да донесат вреда никому!

В течение на един “сеанс” задавайте по възможност само един въпрос.
Хексаграма с номер 3, 29, 39 или 47, може да ви стреснат, но не бива да се разстройвайте, а да имате предвид препоръките.

Питайте Книгата на тайните:

Понеделник: 7.20 – 9.00; 13.00 – 14.15; 18.05 – 20.20
Вторник: 0.30 – 2.10; 4.45 – 5.15; 8.00 – 10.20; 12.40 – 13.00; 19.50 – 23.00
Сряда: 5.30 – 7.05; 21.15 – 23.55
Четвъртък: 9.30 – 12.00; 16.00 – 18.30; 19.55 – 20.40
Петък: 3.30 – 10.15; 13.00 – 16.20; 18.00 – 22.50
Събота: 5.30 – 6.40; 20.00 – 23.30
Неделя: 8.00 – 10.20; 13.40 – 15.10; 17.40 – 19.20; 23.00 – 23.50

Тълкувание номера на хексаграмите:

1. Шестте черти ЯН са добър знак, мъжка хексаграма, месец април и пролетни надежди. Но бъдете благоразумни! Намирате се високо и не може да слезете. Трябва да сте бдителен и разсъдлив. До шест месеца ви чакат големи промени. Каквото и да замисляте, ви чака добро развитие. В личен план – неяснота. Имате ли скромно, разумно желание, то ще стане реалност. Не се бойте от противопоставяне! Бъдете смели, очаква ви успехи ще издържите изпитанието.

2. Майката Земя е будна и до два месеца усилията ви ще се увенчаят с голям успех. Вие сте интелигентен, алчен за знания човек, който цени плодове на своя труд. Обичате майка си. Не мислете за фианансови печалби. Желанието ви ще стане реалност, но не тръгвайте на път – нито сам, нито придружен. В живота ви ще се появи човек, изпитващ към вас силен интерес.

3. Зловеща комбинация, която предвещава провал на всичко. Просто чакайте подобро време. Изолирайте се от всичко поне три месеца и оформете добре в главата си плановете си за бъдещето. Бъдете смирени и слушайте жените около вас. За успех и късмет в начинанията ви в този момент не може и дума да става.

4. Пелената пред очите ви скоро ще се разкъса. Светът пред вас скоро ще се покаже с ясни очертания. Не вземайте прибързани решения, защото не сте добре с нервите. Слушайте по-висшестоящите и ви чака успех. Съвсем скоро всичко ще е наред. Не се страхувайте, обградете се с деца. Доброто пред вас вече покълва, но не се очертава нова любов. Всичко вложете в изпълнение само на едно желание.
5. Събирайте сили и търпете, защото и след най-тежката зима, снегът се топи и разцъфтяват цветята. Ако форсирате нещата, само ще си навредите. Търпение, само търпение – месец-два и пътя ви ще пресече човек, който ще ви даде неочаквано голяма помощ. Помощта и подкрепата ще стигнат до вас още по-бързо, ако се заемете с енергично планиране на събитията. Материалното ви положение ще се подобри неочаквано. По-възрастен от вас ще ви привлече силно, но бъдете умерени и не показвайте силните чувства, които провокира във вас. С думи прости: Желанието ви ще се сбъдне, ако сте целенасочени, но умерени.
6. Назряващ конфликт и дисхармония изискват от вас да сте скромни и внимателни. Не се поддавайте на провокации, не бъдете претенциозни и не действайте сами. Оставете нещата да следват естествения си ход, за да може да дочакате дни на равновесие. След това ще разберете защо са били дните на изпитание и на какво са ви научили.

7. Бъдете уединени и концентрирани като генерал, който се готви да започне настъплението. Внимателно търсете добронамерени партньори. Имате късмет, но не бива да забравяте опасностите, които дебнат. Неочаквано посещение или вест ще стигнат до вас. Дребен конфликт с близък, но и романтика ви чакат тези дни.

8. Проблеми имате за решаване, но най-лошото е зад гърба ви. Отдайте се на съвместна дейност. Бъдете отговорни и към задълженията си, и към хората, които са ценни за вас. Показвайте взаимно уважение и разбиране по примера на добрите учител и ученик. Няма да печелите нищо от хазарт, но ако слушате съветите на началството и приятелите си, желанията ви ще станат реалност.

9. Нощта е най-тъмна преди зазоряване – това е обобщението за ситуацията в живота ви днес. Объркани сте и без контрол, но това е преходно състояние.Идват и за вас добри дни. Просто търпете и чакайте. Не са карайте за дреболии, не са съсипвайте с работа. След някакви си три месеца парите сами ще попаднат в джоба ви.

10. Бъдете като по конец . сдържани, учтиви, почтителни. Изолирайте се от всичко и хубаво си помислете за положението, в което се намирате. Намерете начин деликатно да покажете уважението към началството си – има смисъл. Ще преживеете голяма радост неочаквано, но не се забърквайте с флиртове, които няма да ви донесат мечтаното щастие в любовта. Искайте малко от живота, за да не се наложи да плащате много.

11. Изглежда, че се намирате в период, в който сте сред звездите – и в кариерата, и в личния живот. Това обаче трябва да ви накара да покажете благодарността си към хората, които бяха до вас в трудни дни. Бъдете щедри на внимание и любов, за да ви отвърне животът със същото. Желанието ви ще се изпълни, но не форсирайте изпълняването му. Бъдете благоразумни в харченето на пари.

12. Вие влагате доста от себе си в името на добруването на обществото. От вас пък се интересуват хора, които нямат друго занимание. Чувствате се изолиран, сам, неразбран от най-близките си. Най-добре е да не се занимавате с големи неща. Все пак осемдесет процента от целите ви ще се осъществят,но не веднага. Пестете си парите, слушайте какво ви говорят, но взимайте решения сам. Всичко ще се промени за вас скоро.

13. Всеки път пред вас ви води към добри хора. Следвайте и се борете за целите си – неочакван за вас човек ще ви подкрепи. Сега сте неуверен и неспокоен, заради стреса, но скоро нещата за вас ще се подредят добре. Ако приемете предлаганата ви помощ от по-възрастни, желанието ви ще се изпълни.

14. Свободен, богат – материално и морално, сякаш сте като слънцето и въздуха за близките ви. Сега е важно да вложите усилия в осъществяването на желания, които ще доведат до деловите ви успехи. Гонете главната си цел и не се товарете със странични ангажименти. Пестете парите си.

15. Тежестта по раменете ви скоро ще се освободи. Бъдете сдържани и скоро ще станете господар на положението. Сега сте само в относително благоприятен период. Много неща ви карат да се чувствате объркан и неспокоен, но скоро всичко ще бъде наред. Поискайте помощ от хората до вас и желанието ви ще се изпълни. И пари ще получите по-нататък.

16. След дълго, дълго чакане и вашето слънце ще изгрее. Забавлявайте се, без да му изпускате края. Посрещнете с достойнство успеха, с който ще бъдете възнаградени. Късметът ви чака и в игри, и във всякакви начинания. Бъдете благодарни и не показвайте дребнавост. Почакайте малко и всичките ви мечти ще се сбъднат. Само се пазете от пилеене на готови пари.

17. Не търсете съмишленици, бъдете водач, който умее да пази първенството си. Независимо какво се променя по пътя ви, пазете почтеността и принципите си. Бъдете благодарен и на малките победи, преди да постигнете по-големи. Понякога е добре да плавате по течението. Да, желанието ви ще се сбъдне, но ви чакат и сериозни промени в живота си.

18. Ще играете ролята на режисьора в живота-спектакъл на други хора. Ще променяте съдби, затова подхождайте внимателно към ситуацията. И да загубите приятел, просто бъдете господар на положението, в което сте. Излезте от зоната на комфорт и ще изненадате всички, най-вече – себе си. Оправете си отношенията с околните, за да се сбъднат желанията ви. Бъдете благоразумен! Почнете да харчите толкова, колкото печелите!

19. Успех ви чака – с каквото и да сте се захванали! И колкото по-добри резултати постигнете, толкова по-благоприятно ще се подреждат обстоятелствата в много начинания и различни сфери на дейност. Решително действайте към вашите цели, но следете да не обидите и разсърдите приятелите си и да не будите завист. В този период може да си промените мнението за близък

20. Чака ви неприятна изненада. Внимателно и детайлно трябва да осмислите положението си в действителност. Ако се налага, сменете местоработата и местожителството си. Не позволявайте важни неща да се изплъзват от влиянието ви. Грижливо обмисляйте всичко и ще получите помощ оттам, откъдето най-малко очаквате. Желанията ви ще се изпълнят, но бавно. Не забравяйте да помагате на другите, ако всичко се нареди.

21. Чувствате се нещастен. Започнете нещо ново и нещата около вас ще се наредят. Здравата и упорита работа ще ви доведе до триумф. Дори да сте жертва на несправедливост, няма да си помогнете, ако мислите непрекъснато за това. Просто сте допуснали някаква грешка, но вие сте само човек – точно като другите. Научете си урока и продължете. Ще ви се случат нещата и то- с чужда помощ. Почакайте и ще разберете кой е вашият благодетел.

22. Ако работите в театъра, значи ще успеете – говори тази хексаграма. Тя означава, че вие криете истинското си лице и тези около вас са същите. Ако не сте в тази сфера обаче – много лошо! Имате доста проблеми с любовта. Имате успех в зрелищни изяви. Приемете, че желанието ви ще се забави със сбъдването си, но и че животът е такъв.

23. Сега не се заемайте с нищо, защото недалеч във времето ви чакат огромни промени. Сега мнозина се упражняват на ваш гръб и това говори, че желанията ви ще се изпълнят по-късно. И на приятели няма да може да разчитате и представители на другия пол ще се опитат да ви заблудят.

24. Чувствате се като оплетени в гъста мрежа и страшно се нервирате, но проблемите ви в действителност на са големи и вие ще се справите с тях много скоро. Трябва само да работите здраво. Седем дни, седем седмици или дори – седем месеца –за вас ще са от голямо значение. Ако чувствате, че ви предстоят сериозни промени в съдбата си, значи наистина е така. Още малко търпение и всичко ще бъде наред. Бъдете решителни и последователни. Правете малки крачки и пестете по малко – това е верният път.

25. Достойните ви мечти и цели искат само вашата вяра и търпение. Времето на висшата активност още не е настъпило. Съдбата скоро ще ви се усмихне, но само ако й покажете търпение. Когато му дойде времето и с любовта ви всичко ще се нареди.

26. Съдбата не иска да бъдете активни сега. Пестете се и не се пилейте за дреболии, скоро желанията ви ще се изпълнят, но само ако нямате твърде високи изисквания. Помощта ще дойде от хора, миналия по вашия път. Не пресилвайте събитията, резултатът може да бъде обратен.

27. Намалете клюките, приказките, яденето – ще помогнете и на себе си и на другите. Желанието ви ще се изпълни, но по начин различен от това, което сте го искали. Спрете да се оплаквате от всичко, но и отидете на лекар. Бъдете готов за бързи промени.

28. Чувствате се много щастлив. Все пак наложете си контрол, за да не навредите както на другите, така и на самите вас. Не давайте воля нито на силата си, нито на самоувереността си. Спрете и помислете. Времето ще промени всичко. Желанието ви трябва да почака, а рискувате да обидите другите с пламенността си.

29. Това е много лоша комбинация – и вие живеете в епицентъра на загуби и поражения. Бъдете търпеливи и се опитайте да намалите пораженията. Докато чакате, може да се отдадете на наука. След два до пет месеца положението облаците над главата ви ще се разсеят. Пазете спокойствие и не падайте духом. Не се борете със съдбата, а гледайте трезво на нещата.

30. Само външно нещата изглеждат страхотно. Самозалъгвате си с илюзии. Вслушайте се в съветите на приятел. Съдбата изглежда благосклонна към вас, но това е измамно усещане. Заблудата може да ви причини сериозна вреда, ако вярвате, че по-възрастен от вас човек ще помогне да се изпълни желанието ви. Ако се занимавате с писане и посредничество, ви чакат големи успехи. Вслушайте се в това, което ви казват хората.

31. Късметът и успехът са с вас и много още ви очакват. Това, което ще получите надхвърля вашите очаквания. Най-после ви очаква мир в душата. Единственото, което ще ви натежи е необходимостта да се пооткъснете от работа и да си починете.

32. Разкъсвате се в опитите си да се движите едновременно в две посоки. Ако запазите самообладание, всичко ще завърши с полза за вас. Не се стремете към промени. Желанието ви ще се изпълни, ако бъдете търпелив. Не е зле да проведете “вътрешна инвентаризация” и да се помъчите добре да анализирате по-нататъшните си планове и намерения. Моментът не е подходящ за нови начинания.

33. Само ще спечелите, ако бъдете малко по-сдържан. Напористият ви характер в момента няма да ви бъде от полза. Тази хексаграма подсказва, че моментът е благоприятен за интересна почивка и развлечения, както и за стабилизиране на плановете за бъдещето. Осъществяването на плановете отложете до края на сегашния период на неопределеност. Използвайте го за медитация.

34. Устремили сте се към предните позиции прекалено активно, повече отколкото ви е изгодно в момента. Готов сте да стъпчете околните, което меко казано, няма да им достави удоволствие. В честолюбието няма нищо лошо, но непременно трябва да е съчетано с такт във взаимоотношенията ви с хората. Желанието ви ще се изпълни, ако се държите малко по-скромно. Постарайте се да намерите в това отношение “златната среда”.

35. Успехът е на прага ви. Очакват ви уважение и признание, на които по право сте разчитали. В бъдеще ще бъдете още по-богато възнаградени. Разчитайте на щастливата си звезда и смело крачете напред; при това не се натъжавайте, ако желанието ви се изпълни с известно забавяне. Неочаквано ще срещнете човек, когото не сте виждали много отдавна. Постарайте се да харчите по-малко, ще бъдете възмезден многократно за тази икономичност.

36. В момента късметът е ваш спътник, но не бъдете прекалено самонадеян, ситуацията скоро ще се промени. Действайте обмислено и благоразумно, не се увличайте в любовни авантюри. Отстрани правите впечатление на галеник на съдбата и затова е напълно възможно околните да тълкуват постъпките ви превратно, но не се тревожете, в най-близко бъдеще нещата ще намерят своите места. Желанията ви няма да се изпълнят сега. Бъдете икономичен.

37. Мястото ви е там, накъдето ви тегли сърцето, там ви чака благополучието. Надеждите ви ще се осъществят с чужда помощ. Може би мислите, че някъде тревата е по-зелена, но повярвайте, ако сега напуснете своя край, скоро ще се убедите, че сте направили грешка. Наслаждавайте се на семейния живот, на общуването с приятели, на спокойствието.

38. Тази хексаграма означава, че настоящият период от живота ви е лишен от хармония. Имате чувството, че всички наоколо се заяждат с вас, че са настроени злонамерено. Дори най-незначителните дреболии ви вбесяват. Успокойте се, не се нервирайте, положението скоро ще се оправи. Сега е трудно да си намерите сподвижници. Една жена ви къса нервите. Внимавайте какво говорите и не се заемайте с нищо ново. В момента в кръга на интересите ви има прекалено много неща, които изобщо не отговарят на истинските ви желания.

39. Една от най-лошите хексаграми. Колкото повече усилия полагате, толкова по-изтикан назад се оказвате. Трудно е да се определи защо, но сега Фортуна не се интересува от вас. Най-добре е да се отдадете на учение или научна дейност и в тях да намерите успокоение. Напълно възможно е ваши приятели да ви се притекат на помощ. Внимавайте какви разходи правите: реална е опасността да останете без средства.

40. Преживели сте дълъг период на тревоги и неприятности. Дошъл е краят на този период. В работа отново ще постигнете успехи. Незабавно започвайте да действате, инак ще изтървете възможността да получите великолепен резултат. Едно старо ваше желание ще се изпълни, новото – също, но малко по-късно. Ще се сдобиете с нови приятели. Ако тръгнете на пътешествие, то ще ви достави огромно удоволствие. Започнатият период е благоприятен за добри печалби.

41. Онова, което давате днес, утре съдбата ще ви го върне с лихвите. Може би сега ви се струва, че сте разточителен, прекалявате с подаръците си, но това впечатление ще отмине и ще бъдете щедро възнаградени. Времето е добро за планове и интелектуална дейност. Повечето ви желания ще се изпълнят, ще пожънете повече, отколкото сте посели.

42. Периодът е благоприятен за изтъкнатите личност, но и за останалите е плодотворен. Ще се осъществи замисленото, ще се заплати стореното. Ще можете да окажете помощ на другите. От работа, възложена ви от началството, ще получите лична изгода. Някой се готви да ви направи изгодно предложение. В най-близко бъдеще ще се породи възможност неочаквано, но съществено да разрешите финансовите си проблеми.

43. В настоящия период сте късметлия, но лесно може да стане така, че заради собственото си упорство да сгрешите и да отблъснете онези, които обикновено са ви помагали. Потърсете път към тях и проявявайте по-голяма търпимост във взаимоотношенията си. Напълно е възможно в този период да обикнете човек, който не ви е бил твърде симпатичен, и това естествено ще окаже влияние върху поведението ви. Не играйте хазартни игри.

44. Добре ще е характерна черта на сегашното ви поведение да стане сдържаността. Отнесете се внимателно към промените в контактите в с хората и се опитайте да оценявате техните действия по-малко критично. Изпълнението на желанията и надеждите ви е проблематично. Бъдете икономичен. Вътрешно се подгответе скоро да посрещнете неочаквани събития, които не ви обещават нищо благоприятно.

45. Всичко, което направите през този период, с което се заемете, ще завърши с успешен резултат. Една невидима сила ще укрепи отношенията ви с хората, ще помогне да си създадете тесни контакти, които така или иначе, ще бъдат благоприятни за вас. Вашият труд и усилия, положени в миналото, ще бъдат възнаградени. Преследва ви жена, тя се стреми да прегради пътя ви, да попречи на осъществяването на намеренията ви, да се намеси в живота ви. Въпреки това вашите желания ще се изпълнят.

46. Онова, над което се трудите от дълго време, най-сетне ще даде благоприятен резултат и ще ви бъде заплатено. Трябва само още малко да поработите, настойчиво и добросъвестно, тогава скоро ще можете да разчитате на висока оценка и признание. Смелите и решителни действия сега са много по-благоприятни, отколкото бездейното очакване. Осланяйте се на своето здравомислие и интуицията си и тогава желанието ви със сигурност ще се изпълни. Идеите, които обмисляте в момента, ще ви донесат успех и във финансов смисъл.

47. Една от четирите най-лоши хексаграми. През периода е безсмислено да се заемате с каквото и да било. Пригответе се и чакайте. Мислите ви не са достатъчно ясни. Човек от вашето обкръжение, заемащ висок пост, ще ви помогне. Вслушайте се в съветите му. Вярата ви във вашите собствени сили сега е много слаба, но не приемайте събитията прекалено трагично, защото и този негативен период ще отмине.

48. Добре ще е да протегнете на другите ръка за помощ, дори ако собствените ви работи не вървят твърде гладко. Впоследствие ще се убедите, че този начин на действие е много изгоден. В дадения период едва ли може да разчитате началството да признае вашите способности и постижения, което, разбира се, е неприятно. Страстно желаете обстоятелствата да се променят, но моментът не е благоприятен. Вашите скромни желания може да се изпълнят и сега, но големите – не. Колкото и да е странно, финансовото ви състояние не е твърде лошо.

49. Всичко около вас е в движение, всичко се променя, но в края на краищата добрите резултати ще надхвърлят и най-смелите ви очаквания. В момента не чувствате увереност в себе си, но скоро тя ще се върне заедно с нови перспективи, обстоятелствата ще се подобрят. Ще промените доскорошните си планове и ще поемете към нещо, за което изобщо не сте мислили. В играта сега ви съпътства късметът.

50. Тази хексаграма има за вас позитивно значение, ако решително поемете ролята на лидер. Някои хора не се радват на успехите ви, но не им обръщайте внимание. Не обещавайте повече, отколкото можете да изпълните. Силно влияние върху вас и върху отношенията ви с хората има цифрата 3. делото, с което сте се заели с двама съмишленици, ще се увенчае с успех. Желанието ви ще се изпълни, макара и не точно както сте го мислили. Харчите много за развлечения и хобита.

51. Близо сте до успеха, но някой се мъчи да ви попречи. Не се разстройвайте. Онова, което сте се стремили да получите като необходимо за вас, всъщност ще се окаже съвсем друго, не каквото сте си го представяли, така че смело и със спокойна душа можете да го отстъпите на съперника си. Скоро във вашето обкръжение ще се случи нещо неочаквано и неприятно, впрочем това събитие с нищо няма да ви навреди. Периодът е благоприятен за почивка. Не се нервирайте, задето обстоятелствата се подреждат именно така, а не другояче. Малко по-късно съдбата ще се усмихне и на вас.

52. В момента прогресът в работите ви е проблематичен. Очевидно трябва да изчакате малко и тогава отново да пристъпите към работа. По-добре е да се откажете от планираното пътуване или пътешествие. Примирете се с обстоятелствата и внимателно обмислете положението си, преди да се захванете с каквото и да било. Горе главата! Победата над трудностите и интригите на недоброжелатели ще бъде ваша, и то много скоро. За изпълнение на желанията ви без упорити усилия от ваша страна не може и дума да става.

53. Ако напредвате, внимателно обмисляйки всяка стъпка, успехът и късметът няма да ви изневерят в бъдеще. Сполуката и занапред ще остане ваш спътник, ако не се поддавате на уговорки и не се стремите да изпреварите събитията. Костенурката има не по-малки шансове от заека да стигне първа на финала. Вие сте в началото на дълъг път. Желанието ви в края на краищата ще се изпълни. Финансовото ви положение съществено ще се подобри.

54. Винаги и във всичко бъдете предпазлив, особено в любовта. Приемайте събитията спокойно и хладнокръвно, инак може да изпаднете в много неприятно положение. Изпълнението на желанието ви ще се забави. През този период е най-добре да чакате и да мислите. Същевременно през него доходите ви надвишават разходите. Близките седмици са много подходящи за подготовка на следващия, по-позитивен период.

55. Тази хексаграма символизира есенната жътва, прибирането на богата реколта и означава, че вашата щастлива звезда ярко огрява всичките ви дела. Те вървят спокойно и ритмично, а в бъдеще вероятно ще тръгнат още по-успешно. Не забравяйте, че сега за вас е много важно да бъдете добре информиран и да заделяте част от спечелените пари. Периодът е особено благоприятен за начинания, свързани със селско стопанство, изкуство и зрелищни изяви. Ала макар сега да ви съпътства успехът, не е напълно сигурно, че желанията ви ще изпълнят.

56. Съществуват всички предпоставки за делови успехи. Успешно ще мине и вашето задгранично научно пътуване, ако планирате такова. Вие сте много честолюбив, бъдете благоразумен, за да не развалите отношенията си с приятелите и колегите. Желанието ви ще се изпълни, ако претенциите ви не са прекалено високи и не очаквате прекалено много. Страшно се нервирате по повод едно неприятно събитие. Това не е благоразумно, забравете го!

57. Положението ви е заплетено и не е лесно да го анализирате и оцените. Склонен сте да представяте събитията твърде мрачно. Следвайте пътя, който ще ви посочи човек от вашето обкръжение, и ще се убедите, че това е най-добрият изход. След пет месеца нещата ще се подобрят. Нещо възпрепятства изпълнението на желанията ви, жена ще ви помогне да премахнете пречките. В никой случай не се поддавайте на уговорки за действия, които смятате за неуместни и погрешни.

58. Щастието вече е на път към вас, то ще подобри сегашното ви потиснато настроение. Тази хексаграма има отношение към органите на речта. Не пренебрегвайте добрия съвет на приятел и избягвайте да злословите за околните. Много благоприятен период за всичко свързано с пеенето и търговията. Не се нервирайте за неща, които и без това сте безсилен да промените. Запазете спокойствие; късметът е наблизо.

59. След дълъг период на несполуки отново изгрява слънцето на успеха. То ще ви донесе всичко желано. Може би ви очаква дълго пътешествие. Не харчете много пари. Колкото до вашите научни и производствени начинания, както и до любовта, те ще тръгнат блестящо. Скоро неочаквано ще ви споходи шанс да заемете положение на лидер. Желанието ви вече се изпълнява и ще се изпълни изцяло, ако продължавате да полагате за това настойчиви и целенасочени усилия.

60. Вашето време е дошло, активно се захващайте за работа, но разбира се, без да забравяте за необходимата предпазливост. Инак всичките ви усилия ще отидат на вятъра. Не приемайте твърде прибързано предложението, което току що са ви направили или всеки момент ще ви направят. Напълно е възможно то да е много по-неизгодно, отколкото ви се вижда на пръв поглед. Същото се отнася и за новите ви любовни и приятелски връзки. Разумните и реални желания ще се изпълнят. Времето не е подходящо за далечни пътувания. Помнете пословицата: “Който гроб копае другиму, сам пада в него”.

61. Сега за вас е най-изгодно да работите не сам, а в сътрудничество с други хора. Гледайте да не надценявате умствените си способности, за да не станете високомерен и невъздържан. Това може да постави под заплаха осъществяването на плановете ви. Постарайте се да бъдете по-скромен и сдържан. Желанията ви ще се изпълнят само в случай, че са разумни и честни. В най-близко бъдеще началството ще забележи вашите способности и възможности, ще ги оцени по достойнство, което естествено до голяма степен ще ви помогне по пътя към успеха.

62. Може би ще се разочаровате в човека, когото обичате, но не приемайте всичко прекалено трагично. Изтървали сте най-добрия шанс, който по-сигурно от всеки друг би помогнал за изпълнението на желанията ви. Но скоро ще се появи нов. За дадения период са характерни възможности за добра печалба, но той не е твърде подходящ за далечни пътувания. В момента обръщате прекалено голямо внимание на дреболии и така принизявате самия себе си.

63. Ако се скарате с някого, веднага се обърнете към трето лице с молба да ви стане посредник. Не се поддавайте на желанието отново да повторите веднъж постигнат успех. Ако обмислите добре този съвет и го последвате, наградата и ще бъде пълно осъществяване на вашите желания. В момента не хвърляйте всички сили за ново начинание, то няма да ви донесе успех. Конкретното желание, което сте си намислили, ще се изпълни с известно забавяне.

64. Сполуката, която ще бележи всички ваши дела, е на прага ви. Но засега е още рано да действате. Ако се предвижвате напред достатъчно благоразумни, обстоятелствата от ден на ден ще стават все по-благоприятни. Желанието ви ще се изпълни в най-близко време. Идва щастлив период в живота ви, няма да го чакате дълго.

loading...

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top
error: Content is protected !!

Ползвайки нашия сайт вие приемате и се съгласявате с правилата за неговото използване и информацията, която системата получава за вас Повече информация

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close