You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Гениална идея: Подаряват вила за милиони срещу…5 лева! (Оферта, която не бива да пропуснете)

Гениална идея: Подаряват вила за милиони срещу…5 лева! (Оферта, която не бива да пропуснете)

Ако мечтаете за луксозен дом в английската провинция, ви трябва само малко късмет и да спрете цигарите за ден

Вила в Англия може да стане ваша, ако имате 2 паунда и малко късмет!

След няколко безуспешни опити да продаде вилата си за милион долара Дънстън Лоу (37) решил да я разиграе на лотария. Така този, който има най-много късмет, ще успее да получи само срещу две лири (близо 5 лева), колкото струва билета за участие.
Как да си купя къща в Англия

Как да си купя къща в Англия
Става въпрос за вила с шест стаи в Мелинг, в графство Ланкашър, за която заедно с градината първоначално се продава за 845 000 паунда. Собственикът на имота се надява, че до август сумата от продадените билети ще стигне 500 0000 паунда, но ако тази цифра е по-голям, той възнамерява да дари 25000 за благотворителност.
Как да си купя къща в Англия

Как да си купя къща в Англия

Как да си купя къща в Англия

Как да си купя къща в Англия
Цената на вилата, когато я купува била 435 000 лири, но за обновяването й инвестира още 150 000. Трудна ситуация го кара да я обяви за продажба, но никой не се отзовал, тъй като цената е твърде висока. След това сваля цената на 813 000 долара, но и тогава не намира заинтересовани купувачи.
Как да си купя къща в Англия

Как да си купя къща в Англия
След две години опити, решил да пробва с лотария. Пуснал обява в Интернет, където можете да закупите билети на цена от 2,5 долара, а след тегленето, което е насрочено за 1 август, някой ще получи вилата. Билетите за лотарията се харчат като топъл хляб – има мераклии от цял свят.

Щастливият победител ще бъде не просто новодомец. В замяна на 2 лири (2,5 долара, 5 лева, една кутия цигари) ще получи разкош със собствено кино, шест спални, голяма семейна баня и кухня, както и голяма градина и място за паркиране на шест коли.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!