You are here
Home > Хоби и ТВ > Приложна магия > Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

С ушиването на красив гоблен можете да втъкнете с нишките тайните си желания, които ще получат отговор от Вселената

Шиенето на гоблен е любимо хоби на жените, приятно бягство от ежедневните грижи и начин за себеизразяване. Този тип ръкоделие, казват, че гони стреса, а удоволствието от постигнатия резултат е неизразимо. В кръговете на майсторките-гобленарки обаче има някои ушите картини, които имат интересна слава, научи woman-onthe-top.net.

Докато са се успокоявали и забавлявали, са сбъднали някои свои тайни мечти, и то – като са шили конкретен гоблен! Славата на някои ръкоделия се разпространява по всички точки на света. Благодарение на форумите и групите за социални мрежи, където се събират гобленарки се обсъждат истински случаи, в които се случило дълго чакано чудо след ушиването им.

Не бива да приемате разказите им с ирония. Не напразно наричат жените, които шият гоблени – вълшебници. Ако вложите искрена вяра, любов и старание в ушиването на картината си, защо да не бъдете възнаградени от Вселената?!

А за да ви помогнем, може да се съобразите с някои основни правила при ръкотворството:

-Започнете шиенето при нарастващата луна.
– По време на процеса, мислете за вашето желание и си представете, че той вече е изпълнено. Така както може да бъде нарисувано с молив върху платното, така шийте бодчетата.
– Бродирайте само в добро настроение.
– Бродерията може да се превърне в талисман за лицето, за което е предназначена. Докато шиете, мислете за този човек и му пожелайте успех.

Желания сбъдва бродирането на морски фар. Най-добре е на картината да е ушито море в покой.


Гоблен за придобиване на дом

За закупуването на къща или апартамент може да помогне избродирането на къща. Можете ушиете всичко, важното е да ви харесва. Чудесно е, ако на картината е изрисуван пътя, водещ до къщата, от комина се вие дим или се вижда светлината от прозорците.

Идеалният гоблен преди закупуването на дом
Идеалният гоблен преди закупуването на дом

Най-популярен в това отношение е Victorian Charm на Dimensions – независимо дали става въпрос за оригинал или пренабор.

Гоблен за намиране на любов или намиране на сродна душа

За да си намерите половинката с помощта на бродерия изберете влюбени или двойка животни, най-популярни са двойка вълци, лебеди и патици мандарини. Шият се брачни халки, еднорози.

Напоследък са актуални силуетите на Ty Wilson

ty-wilson
Малко по-сложно е следващото „наричане” за любов. Казват, че е хубаво самотните момичета да си ушият петле но когато любовта ги споходи, непременно трябва да му ушият кокошчица.

Гоблен за зачеване на дете

Най-стара слава на чудодеец у нас има „Мадоната” на Мурильо.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

След промените започнаха да се шият все повече икони. Ушиийте с любов икона на Богородица или Свити Мина, за да получите своето малко чудо.

В славянските страни обаче все повече набира популярност един конкретен модел на Dimensions – Almost perfect. Безобразно сладките ангелчета са направили не една гобленарка щастлива! Шият се лесно и бързо и доставят невероятна радост!

Dimensions_16633_Almost_Perfect

Ако мечтаете за по-голямо семейство, опитайте късмета си с малко по-сложна бродерия на същата фирма – A Row of Love.

Dimensions_35039_A_Row_of_Love

Гоблен за придобиване на автомобил

Това е лесно предвидимо – ушивате някой великолепен образец от безкрайните серии на различните фирми. Важното е да прилича много на този, за който мечтаете – дори само по цвят.
Permin Red car Harbour

Гоблен за здраве и дълголетие – вариантите са различни. Може да ушиете: жерави; праскова; щъркел; бамбук; бор; ириси; костенурка

Гоблени за пари и успешна кариера

Ако ушиете златна рибка, орел, пчела, бухал, кон, слон с хобота нагоре, елен, всеки един от тях ще ви донесе благоденствие, охолство и успех в работата.


Дори да не ви се получат нещата от веднъж, удоволствието от ушития гоблен е неизразимо – ще му се радвате години и със сигурност ще дочакате сбъдването на желанието!
loading...

One thought on “Гоблен, който сбъдва най-съкровените мечти

  1. Вярно е! Уших гоблен за моята приятелка, която искаше бебе ,но имаше здравословни проблеми. След година тя забременя!

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!