You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Хитов тренд на 2017: Френски маникюр в ярки цветове

Хитов тренд на 2017: Френски маникюр в ярки цветове

Традиционният френски маникюр си остава вечна класика, но няма лошо тя да бъде разнообразена.

Всяка година трендовете в модата се прехвърлят и върху ноктите на уважаващите себе си дами. Добре познат и винаги добър избор, класическият френски маникюр продължава да е първият избор на много клиентки на маникюристките. Но, ако искате да бъдете на гребена на вълната, време е да експериментирате с ярки летни цветове!

Любимият френски маникюр ни позволява ефектна комбинация на два цвята. Той пасва идеално на така актуалните сега по-къси нокти, които и са много по-удобни за лятната ни почивка, например. Ярките нюанси са подходящи както за цялата плочка, така и само за „луничката“ на нейния връх, която традиционно оцветяваме в бяло.

Но лятото е лято, за да бъде цветно! Затова, не се колебайте да експериментирате. Със сигурност ще оберете точките, размахвайки нежните си ръце с ярко лакирани нокти. Пастелните цветове също са тренд, ако не смеете да бъдете толкова дръзки. Но, пробвате ли един път ярките ни предложения, със сигурност ще искате да експериментирате и с другите заради свежото настроение, с което ще ви заредят.

Летен френски маникюр за слънчево настроение
Летен френски маникюр за слънчево настроение

Всеки нокът в различен цвят – ако се чувствате достатъчно смели, грабвайте веднага няколко шишенца с лак! Лилаво, розово, тюркоазено, изборът оставяме на вас. От нас е съветът вторият цвят от този летен френски маникюр да бъде златист. Така младежката визия ще бъде завършена със стил.

За по-дръзките изкусителки предлагаме червено-черен вариант на добре познатата класика.

В каква комбинация да бъдат цветовете, зависи от вас. Още по-ефектно ще бъде да редувате или да използвате традиционния безименен пръст за диференциране от останалите. Ако ви стиска да бъдете забележими, крайната част на маникюра може да оцветите в червено, а плочката в телесен цвят може да бъде декорирана с флорални или други мотиви в бяло.

Друг супер актуален тренд сред маникюрите е френски „наобратно“. Вместо да разделяте с лентичка най-горната част от нокътя, направете го в долната. Запълнете я с бял лак, а по-голямата част оцветете в синьо, зелено, розово, лилави. За по-дръзките е варианта с черно, което така си отива с нюд цветовете и малко брокат или камъчета. Хитро, нали!

Омбре и френски маникюр са две толкова любими тенденции, които така добре си пасват! Прелейте по-якър цвят, например син, и завършете с черна нотка в края на нокътя. Със сигурност ще привлече всички погледи върху ръцете си, превърнати в произведение на изкуството. Кой пък е казал, че ноктите с френски маникюр трябва да спазват само заоблените форми?! Заложете на сладурски триъгълничета в горната част на нокътя и контрастни цветове, за да бъдете забележима и модерна през лято 2017.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!