You are here
Home > Хоби и ТВ > Любопитно > Хитри идеи за щуро новогодишно парти

Хитри идеи за щуро новогодишно парти

Новогодишната нощ винаги е свързана с големи очаквания, които не винаги се оправдават.

Изпращането на старата и посрещането на новата година е един по-специален момент, които искаме да бъде перфектен. Ако вече имаме резервация за чужбина или за дестинация в страната, то тогава вероятно някой друг ще се погрижи да посрещнем 2018 г. във вихъра на купона.

Но ако сме избрали в новогодишната нощ да бъдем у дома, на вилата или в къщата на роднини и познати, то тогава със сигурност ще трябва да се потрудим. И не говорим за досадното подреждане, чистене и сервиране. А за тънката част на забавата – поддържането на купонджийския дух. За да не заспят всички преди да е ударил 12-я час или малко след него, ето някои идеи, с които ще се превърнете в царя на купона!

В пълна бойна готовност

Предварителната подготовка е всичко, но не изисква много. Нова година е в неделя, така че съботата може да посветим на декорация и подбиране на точните акценти за едно незабравимо парти. Разбира се, не можем да минем без украса.

Снимки: Pinterest

Има няколко основни елемнта от нея – конфети, балони, лампички. Задабъдем в крак с тенденциите може да добавим и малко пайети или блясък. Златното ис ребърното и са истински стилен избор за декорацията на парти мястото. Вероятно няма да се мине и без балоните във форма на цифри. От тях на стената може да се направи хитра декорация във формата на часовник.

Добре е да подготвим маса с блестяща покривка, на която да подредим алкохолните напитки и чашите за тях. Със сигурност това ще се превърне в най-притегателното място, затова е добре да с епостараем да бъде стилно издържано. Няма нужда от кич, просто малко блясък.

Подобаващо парти

Свирки, бенгалски огън, фойерверки, парти шапки и очила са сред задължителните артикули за един щур купон и много щури фотоси за спомен.  От картон може да си направим импровизирана рамка за снимки. Изрязваме квадрат,в  който да позираме с приятелите.

Отдолу написваме „Happy New year“ и се въоръжаваме с аксесоарите, за да постигнем перфектното селфи. Със сигурност с тези кадри новогодишната нощ ще остане незабравима.

За да се върнем назад в спомените от 2017 г. добра идея е една лесна и безплатна игра за нашите гости.. На листчета написваме „най-трудният момент“, „най-щастливият момент“, „най-големият ни успех/ провал“ и други подобни. Всеки тегли по едно листчета и споделя своите преживявания от изминалата 2017 г.

Сладките с късметчета, както и новогодишната баница, са възможност да развихрим въображението си и да забием всички в земята с хитроумни фрази. Може да заръчате на своите гости (ако имат достатъчно чувство за хумор) да напишат по няколко свои новогодишни желания, бягайки от сериозния тон.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!