You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Хитроумни мебели за нестандартни домове (Как да спестим място вкъщи?)

Хитроумни мебели за нестандартни домове (Как да спестим място вкъщи?)

Хитроумни мебели пестят пространство в дома

Мечтаете ли си за дом, в който всяко нещо си е на мястото и пак имате достатъчно свободно място? Няма съмнение, че това е желанието на всяка жена. Но тъй като не всяка принцеса или пепеляшка може да си позволи дворец, а еманципираните дами често трябва да се разполагат на около 40 — 50 квадрата площ. Затова на помощ ни идват някои хитроумни мебели, които могат да помогнат за справяне с проблема.

Мултифункционалните мебели са идеален вариант за малки апартаменти. Те изпълняват няколко роли едновременно и по този начин спестяват доста пространство. Ето и няколко предложения, в които просто ще се влюбите. Вижте повече за тях тук:

dom

Закачалка, която става на стол

Една много хитроумна идея, която помага за справяне с проблемите в дома, особено ако ви дойдат гости, а в същото време ви спестява усилия да се чудите къде да ги държите.

Хитроумни мебели пестят пространство у дома
Хитроумни мебели пестят пространство у дома

Офис, който се превръща в спалня

Разтегателното легло, скрито в пода винаги е добра идея.

dom 3

Една маса крие изненада

Билярд? Ако обичате тази игра, ще се влюбите в тази маса.

dom 4

Диван библиотека

За всеки любител на книгите, който няма място за истинска библиотека. Заобиколете се от любимите си романи, докато почивате в креслото.

dom 5

Напълно оборудвана детска стая, разположена само на няколко квадрата

За тези хитроумни мебели можем да кажем само едно нещо — те са истинска благословия, ако имате малко пространство и искате да осигурите повече площ за игра.

dom 6

Диван с много лица

Спалня, канапе, диван с масичка за кафе — изключително функционална мебел. Ще се влюбите буквално в нея.

dom 7

Идеалните мебели за малка спалня

Падащите легла са страхотно предложение за всеки дом, а от личен опит можем да кажем, че са безценен помощник, ако ви дойдат неочаквани гости. А в случай, че не искате да се вижда, че имате подобна мебел в дневната стая, маскирайте я като диван. Но ако можете да си я позволите, непременно го направете — заслужава си.

dom 8

Стол, който се трансформира в стълба

Не се и съмняваме, че всяка домакиня си мечтае за такъв.

dom 9

Маса за мултифункционална употреба

Направо я наречете вълшебната масичка — шкаф, маса за кафе, бюро, работна маса — идеална е за всякакви ситуации и предлага множество възможности. А и изглежда толкова добре в модерния хол.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!