You are here
Home > Lifestyle > Хубава жена! Джулия Робъртс за пети път най-красива дама на планетата

Хубава жена! Джулия Робъртс за пети път най-красива дама на планетата

Звездата от „Хубава жена“ продължава да радва всички

Тя е на 49 години, има три деца и за пети пореден път носи титлата „Най-красива жена на планетата“. „Хубавата жена“ Джулия Робъртс за пореден път получи заслуженото отличие на светското списание „People“.

Американската актриса отдавна е призната за една от най-красивите жени на нашето време. А дебютната й роля в „Хубава жена“ с Ричард Гиър се оказа култова за нея. И я превърна в звезда, която блести ярко вече повече от 20 години.

„Минаха 26 години, откакто Джулия Робъртс за първи път се появи на корицата на броя на „People“ с отличието „Най-красивата в света“, но тя остава любимата ни красавица“, пише списанието в интернет страницата си.

За актрисата са гласували над 1 милион фенове, които я определят като най-красивата жена на годината. Последните няколко години титлата си поделят Бионсе, Дженифър Лоурънс, Гуинет Полтроу и Сандра Бълок.

Що се отнася до Джулия Робърт, 49-годишната актриса за пети път се сдобива с този приз за последните 25 години. Самата тя прие отличието със смях и голяма доза неверие.

„За пети път? Това вече е ласкателство“, каза тя в интервю за списанието. Джулия уточни, че не се интересува от този тип награди, но е поласкана от вниманието.

Джулия Робъртс е най-красива жена на планетата за 2017
Джулия Робъртс е най-красива жена на планетата за 2017

През 2016 известното американско списание посочи Дженифър Анистън за най-красивата жена на планетата.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!