You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > И Йозджан Дениз се ожени! (Сбъднати мечти за сватби и бебета на звездите от хитовите сериали)

И Йозджан Дениз се ожени! (Сбъднати мечти за сватби и бебета на звездите от хитовите сериали)

Вечният ерген Йозджан Дениз надяна брачния хомот – и това е само последната от поредицата вълнуващи новини от турския шоубизнес

Сватбата на Йозджан Дениз е факт, момичета! Вечният ерген, Казанова с ледено сърце, коварният прелъстител вече е доволен семеен мъж на средна възраст!

Заветната мечта на майка му да я посреща снаха на чаша чай вече се сбъдна. На 8ми март супер, само пред 15 души най-близки Йоджан Дениз направи почтена жена Фейза. Младото момиче е майка на бъдещия му син и няма против да почака за големия празник през лятото – края на юни. До тогава ще е родила момченце, което са се споразумели да нарекат Кузей.


Дълго чаканата вест за сватбата на Йозджан Дениз е сензация, но не изненада за екипа на „Част от мен”. Хитовият сериал се тресе от истински бейби бум!

Kıllı dadılar:))@burcinbirben @serdarrozer

Публикация, споделена от Özcan Deniz (@ozcandeniz) на


Първи повлякоха крак Бурчин Бирбен (най-близкият на Кахраман приятел) и Сердар Йозер (Месут). Двамата станаха бащи на синове, а Йозджан Дениз като ерген ги приемаше с бебетата на вечеря „по мъжки”.


Веднага след тях младоженката Хатидже Шендил се сдоби с момченце. Малкият Джан проплака през лятото на 2017. Най-хубавото е, че цялата тайфа бебета очаква попълнение и от Бегюм Кютюк Яшароолу (Дефне). Тъжната красавица ще дари с рожба мъжа си след 8-годишен брак.

Canımmm @erdil ♥️

Публикация, споделена от Begüm Kütük Yaşaroğlu (@begocan) на


Майка, след дълги години копнеж за щастие, стана и Ебру Йозкан. Дилара от „Твоят мой живот” роди дъщеря в началото на настоящата година. Малката Бириджик беше посрещната като благословия от актрисата и съпругът й – Ертан Сабан. Бременността на звездата беше пазена дълго в тайна – също като връзката на Шафак Пекдемир.

И Ебру Йозкан Сабан стана майка!

Екранната Иджлял от „Сега и завинаги” се омъжи за юриста Бурак Менгю и дори прие фамилията му. След като партньорът й Толгахан Сайъшман вдигна сватба с красива албанка, остава да чакаме последната сватба на звезда в сериала.


Красавицата Амине Гюлше е сгодена за супрезвездата Месут Йозил. В медиите говорят, че ще направят парти за 500 „най-близки роднини и приятели”. Бляскавият празник бил предвиден да се състои в шведски замък, но ехото от него със сигурност ще заглуши тежката сватба, която обеща на всички Йозджан Дениз.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!