You are here
Home > Хоби и ТВ > Сериали и филми > Ice Age: Collision Course или как Скрат предизвиква катастрофа в Космоса в „Ледена епоха 5”

Ice Age: Collision Course или как Скрат предизвиква катастрофа в Космоса в „Ледена епоха 5”

Палавият Скрат отново преследва заветния си жълъд, но резултатът е напълно неочакван

Приключенията на Скрат продължават и този път той ще се подвизава в Космоса.

Легендарната катерица ще се замеси в поредната заплетена история, а всичко започва от една невинна игра в негов стил. Опитвайки се да премахне една гайка, за да стигне до любимия си жълъд, той слага началото на една незабравима история.

Ice Age: Collision Course може би ще даде отговор на Големия въпрос за жълъда
Ice Age: Collision Course може би ще даде отговор на Големия въпрос за жълъда

Озовава се в сърцето на летяща чиния, а минути по-късно се изстрелва в необятното пространство. Скрат не познава правилата за движение и не умее да контролира управлението, в резултат на което нанася непоправими последици.

Дали белите на култовия образ ще са толкова фатални и ще се върне ли на Земята, остава да видите сами в тийзъра към новата анимация Ледена епоха 5. До премиерата на Ice Age: Collision Course има повече от половин година, затова може само да си представяме каква ще я забърка Скрат. Ще вдигнем завесата за кратко в клипа, който публикува по-долу woman-onthe-top.net.

Скрат се лута из Космоса, разпръсква планетите в различни посоки, размятва ги като билярдни топки, а непохватността му води до грешка след грешка. Смехът и забавлението са гарантирани, а децата ще са особено впечатлени от звездния сюжет.
Ice Age Collision Course
По традиция създателите на филма използват катерицата за главен герой в късометражно видео, събитията в което водят до развръзката в предстоящата продукция.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!