You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Идеален цвят за кухня: 20 страхотни комбинации, които провокират „ЕХА” – ефект

Идеален цвят за кухня: 20 страхотни комбинации, които провокират „ЕХА” – ефект

В модерната кухня може да си позволите целия колорит на дъгата, но идеалното съчетание се прави само с 5 цвята

Искате модерна кухня, но се чувствате объркани в цялото многообразие от материали и нюанси на пазара?! Спокойно! Не е нужно да сте специалист, за да измислите оптималното решение, което да ви носи не само радост за очите.

Сред всички каталози със сигурност ще откриете „вашия” образец – функционален, удобен за ползване и приласкаващ всички членове на семейството. Вашата най-важна задача е да влезете в ролята не само на счетоводител, но и на творец. Как ли?! – Като изберете перфектния цвят кухня!
Цвят на модерна кухня идеи и вдъхновения
Добрата новина е, че модерната кухня вече не се решава само в един нюанс. Съвременните дизайнери препоръчват умело съчетание на няколко цвята – най-добре 5 на брой.

Прецизно избрания колорит съчетава топли и студени цветове, наситени и бледи нюанси, неутрален акцент. Предлагаме ви 20 великолепни възможности и нагледен пример какво изящество се получава при комбинацията между тях.
Цвят на модерна кухня идеи и вдъхновения
Сред нашите идеи за вдъхновение ще намерите „своята”, сигурни сме. В нея ще се чувствате удобно не само да домакинствате, но и да каните гости. Ще сте сред късметлиите, които имат не просто модерна кухня, а интериор, който предизвиква „Еха”-ефект! Още за обзавеждането на дома и предложения за кухня, може да откриете в www.moyatdom.com
Цвят на модерна кухня идеи и вдъхновения

Цвят на модерна кухня идеи и вдъхновения

Цвят на модерна кухня идеи и вдъхновения

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!