You are here
Home > Lifestyle > Мода и стил > Идеалният офис маникюр – как да блеснете като бизнес дама със стил в деловия свят

Идеалният офис маникюр – как да блеснете като бизнес дама със стил в деловия свят

Деловият стил обличане изисква и изряден маникюр – почерпете няколко интересни идеи

Бизнес средите все още минават за свят, където си „играят” големите момчета. Там успяват пробивни и комбинативни жени, които се налага да влизат в роли, които са извън тяхната.

Мъжкият свят, деловите среди обаче не бива да са оправдание да загубите женствеността си момичета. Дори когато се налага да се борите с предразсъдъци, голямото его на колегите или началника, не губете себе си. Поддържайте красотата и стила си. Това, разбира се, включва и безупречния маникюр. Предлагаме ви прекрасни идеи, споделени в blog.lulus.com:

1.Пастелни нюанси

manikyur

Пастелните цветове на лака са идеалният избор за офис-маникюр. Ако имате умения на ювелир, може да украсите цвета с „мраморен” ефект. Ще го постигнете с най-тънката четчица.

2.Естествен градиент

estestven-gradient

За любителките на класическия стил е специално това решение – не фрапиращо, но достатъчно атрактивно. Нанесете бледорозов базов лак и с гъбичка разнесете капка бял лак като започнете от средата на нокътя.

3.Златиста геометрия

zlatisto

Нарисувайте предварително V-образна форма на ноктите на средния и малък триъгълник в основата на безименния пръст. Разнесете черен лак на 2/3 на нокътя на палеца. Оформете дебели акценти със златен лак върху показалеца във формата на полумесец и основна точка на малкия пръст.

4.Разкошно бордо

manikiur-2b

С такова червено никога няма да бъдете сметната за вулгарна. За акцент може да направите диагонални линии върху нокът с розово пастелен цвят.

5.Френски маникюр 2016

frenski-manikyur

Типичният френски маникюр може да разнообразите с полоси в сребристо или дори черно. След това закрепете с прозрачен лак.

6.Цветен принт

cveten-print

Върху основа от бледорозово или дори бяло може да изобразите цветчета. Подобен лак не изглежда фриволно, ако работната обстановка е редакцията на модно списание или друга артистична компания.

7.Блестящ нокът

manikyur-7

Още едно подходящо решение за жени, които работят на място, което предполага идейни служители. Не прекалявайте с „диско”-маникюра – само върху един от ноктите закрепете блясъка и след това укрепете с прозрачен лак, който ще го разпредели равномерно.

8.Мраморен лак

manikyur-8

Този ефект се постига, когато положите бяла основа върху ноктите. След това пуснете накъсани парченца опаковъчна или пергаментна хартия в шишенце със сив лак и го нанесете върху основата.

9.Каскада от оттенъци

manikyur-9

Много прост, но оригинален начин да се привлече вниманието със стилен маникюр в офиса – да вземем много близки нюанси лак за нокти. След това лакирайте от малкия пръст към палеца от светло до тъмно. Това се нарича ефект „Омбре”.

10.Тънки линии

manikyur-10
Ярко, модно и младежко, но в същото време елегантно решение се постига с дискретен лак в светли нюанси и две тънки ленти от сребро, злато и черно. Те могат да бъдат поставени и хоризонтално, и вертикално, както и асиметрично.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!