You are here
Home > Дом и семейство > Идеален дом > Идеи за балкон: Да го превърнем в любима стая за хоби! (Снимки)

Идеи за балкон: Да го превърнем в любима стая за хоби! (Снимки)

Вместо само да мечтаем за собствена стая, нека разгледаме чудесните идеи за балкон, които ще го превърнат в „Дамско щастие”

Със сигурно сте виждали десетки идеи за балкон, който да модифицирате в кухненски бокс, кът за пиене на кафе, място, където да работите и дори – спалня, ако ви дойдат гости.

Малцина дами се осмеляват за поискат това малко кътче за себе си. „Не бива да сме егоистки! Нямаме детска стая! Къде да готвя, за да не дими в целия апартамент?!” – все разумни доводи. Разбираме ги, но и вярваме, че една Жена на Върха е там, защото се чувства щастлива!
balkony 12
Заслужавате свое място, където да се изолирате от грижите на работа, задълженията в дома, шума. Няма нужда да линеете в празни мечти за голяма къща, в която ще имате собствена стая.
balkony
Тези няколко идеи за балкон, които ще ви предложим от woman-onthe-top, ще ви отворят сетивата. Лесно ще модифицирате терасата в кътче за скъпоценното си хоби.
balkony 2
Ще го направите по свой вкус и нужда, няма да ви струва много и ще се насладите на всеки квадратен сантиметър удоволствие от подреждането му.
balkony 3
Може да отглеждате цветя, билки и подправки, да го превърнете в малка библиотека, стая, в която да посрещате приятелки. Може да оборудвате кът за ръкоделие или място, където да пишете Големия български роман и дори модифицирате убежище за мечтания любимец, който момчетата в къщи не искат да имате.
balkony 4
Бъдете смели и алчни, почерпете от нашите вълнуващи идеи за балкон и ви обещаваме радостно вълнение, когато се прибирате у дома!

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!