You are here
Home > Дом и семейство > Заети ръце - щастливо сърце > Идеи за декорация с камъни за дома, които ще го превърнат в уникат

Идеи за декорация с камъни за дома, които ще го превърнат в уникат

Една декорация с камъни изисква много въображение, работа и прецизност, но създава невероятна атмосфера

Мечтата за дом-уникат с невероятна атмосфера, може да бъде въпрос само на една прецизно оформена декорация с камъни.

Тайната на великолепния дом не се крие в луксозната мебел, скъпите материи и материали. Важна е подредбата им, идеята, акцентите – всички неописуеми с прости думи неща, които говорят, че собствениците имат вкус и обичат жилището си.

Ако мечтаете за дом, единствен по рода си, в който да вградите цялата си любов и усещане за красота, обърнете специално внимание на детайлите, които подсилват естетиката, съветва woman-onthe-top.net. Една най-проста декорация с камъни е по силата на всеки, който има основни умения, малко свободно време и голямо желание.


Със скъпи спомени от ваканцията на морето или излета до реката, може да приготвите великолепно „пано” или цяла мозайка. С разнообразието от форми и цветове може да създадете прекрасна украса по пътеките в градинката, оградата, кухнята, около камината и най-вече – банята.
Докато ги събирате, ще прекарате безценно време сред природата. Ако с вас са децата, може да поделите работата си с тях – вярвайте ни – няма да намерите по-въодушевени помощници!


Ако не сте достатъчно мотивиране да прекарвате време на въздух може да си ги купите или онлайн или в големите строителни магазини – там се предлагат на плочи, за да улеснят полагането им или като бонбони – на килограм.


На най-идейните препоръчваме да обогатите вашата декорация с камъни с шарен фаянс, дреболии като керамика, рапанчета, мидички и т.н.
Материалите се лепят се с лепило за плочки (Теракол). След това се лакират с безцветен лак. Така предпазвате и фугите и лъскавите повърхности на „пъзелчетата”. Ако планирате да украсите банята или тоалетната, най добре ги импрегнирайте.

Основните умения в строителството и декорирането се учат, особено, ако никой не изисква от вас майсторски качества. Ако се притеснявате обаче, че няма да ви хрумнат уникални идеи, потърсете вдъхновение за декорация с камъни в тези идеи, които подхождат и на класически, и на модерен интериор.

loading...

Вашият коментар

Top
error: Content is protected !!